Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 155 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8099384
Referenciaszám: 17151
Frissítve: 22 napja

Budapest XVI. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
641 935 Ft/m²
155 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 314 835 Ft
Második évtől
412 805 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. KERÜLETBEN: MÁTYÁSFÖLDÖN, JÓ KÖRNYÉKEN, JÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, A CENTENÁRIUMI LAKÓTELEP MELLETT ELADÓ EGY 155 M2- ES, FÖLDSZINTI, JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ, LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSSEL FELSZERELT LAKÁS, MELYHEZ HATALMAS SZUTERÉN RÉSZ, SAJÁT KERT, FEDETT AUTÓBEÁLLÓ, ILLETVE EGY ZÁRT PINCE TÁROLÓHELYSÉG IS TARTOZIK! A KÖRNYÉK: XVI. kerületben, nagyon jó környéken, jó közlekedésnél, közel mindenhez! (Posta, gyógyszertár, bank, boltok). A HÁZ JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 2007-ben épült, szép állapotban lévő, kevés lakásos (5) önálló társasházban, jó lakóközösséggel, saját kerttel, fedett parkolóhellyel, szuterén résszel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás előszoba, amerikai konyhás nappali, kádas fürdőszoba kialakítású, plusz terasz kapcsolat. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak, a nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek! Az amerikai konyhás nappaliban hűtő-fűtő funkcióval ellátott légkondicionáló berendezés került felszerelésre! A vételár részét képezi: Beépített konyhabútor, gépesítve (mosogatógép, indukciós főzőlapos, légkeveréses villanytűzhely), illetve a fedett autóbeálló (2 autó részére)! ELRENDEZÉS: - előszoba - amerikai konyhás nappali - 3 szoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - szuterén (2 szoba) KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 44 busz, 46 busz, 244 busz, 996 busz, 996A busz, a HÉV 20 perc sétányira H8 és H9 ! FINANSZÍROZÁS: A lakás azonnal birtokba vehető! Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes. IRÁNYÁR: 99,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 óra között. Amennyiben eladná saját ingatlanát, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2007
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY