Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 87 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7321146
Referenciaszám: 1786_5557
Frissítve: 3 napja

Budapest XV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
998 851 Ft/m²
87 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 274 967 Ft
Második évtől
360 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK LEKÖTHETŐK AKCIÓS ÁRON! Budapest kedvelt, fejlődő régiójában, 15. kerület zöldövezeti részén, a Csobogós utcai lakótelep szomszédságában, a Lidl közelében kerül megépítésre egy kétemeletes, ( 12 lakásos) házakból kialakított, ligetes lakópark. Mindhárom szinten 2 ill. 3 hálószobás lakások lesznek: - Földszinten nagyméretű, szeparált - a lakáshoz rendelt kizárólagos használatú, lekeríthető kertek tartoznak ( 80-190nm-esek ). - Az első és második emeleti lakásoknak 2 terasza van ( kb 20nm összesen ) - A 2. emeleti lakások különlegessége a nappali feletti ( kb 16-20nm ) -már most tetőablakokkal kialakított - 6m magasságú beltér, ami tetőtéri szoba-fürdő kialakításra ad lehetőséget-,később is megoldható,, kérésre addig természetesen lezárható. EZ A LAKÁS: I. emeleti , nappali + 2 hálószobás, netto 76nm lakásterülettel, két fürdővel, két terasszal ( összesen 22nm ). Liftes az ingatlan--így a földszinti lakók is akár lifttel hozhatják fel az ásványvizet a teremgarázsból. AKADÁLYMENTES!! Minden lakásban 2 fürdőszoba ( 1 zuhanyzós, 1 káddal) kerül kialakításra. Fűtése - hűtése korszerű és gazdaságos napelemes , hőszivattyús megoldás lesz . Redőnyelőkészítés kialakításra kerül a lakásokban. Minden egyes tömbnél második parkolóhelyként megvásárolható saját, kijelölt autóbeálló a zárt, biztonságos kertben. Szilas patak, LIDL szomszédságában helyezkedik el, buszmegálló elérhető közelségben,, autóval 5 perc a bevásárlóközpont is ( Auchan-Obi-stb ) ÁRAK MOST NAGYON KEDVEZŐEK!! Előértékesítés folyik,, 2024 nyarán kezdődik az építkezés, vállalt befejezési határidő : innen számítva 2 év . ( előbb is elkészülhet, ez kb 2025 Karácsonyra ) Várjuk Hívását! Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertkapcsolatosliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY