Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Kispest 109 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Kispest 109 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8055651
Referenciaszám: M272435
Frissítve: 21 napja

Budapest XIX. kerület eladó téglalakás 2+4 fél szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
583 250 Ft/m²
109 m²
Alapterület
2+4 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 461 Ft
Második évtől
290 374 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! Kiváló ár-érték arány! Családosok számára, de befektetőknek is remek lehetőség! Eladó több funkciós ingatlan Kispest frekventált részén! Álmodott már arról, hogy vállalkozását egy kiváló elhelyezkedésű, tágas és multifunkcionális helyen üzemeltethesse? Itt a lehetőség! Eladó egy nettó 109 m2-es lakás, mely fodrász és kozmetikai szalonként működött. A helyszín ideális vállalkozásának bővítéséhez vagy újabb szolgáltatások bevezetéséhez! Az ingatlan rendkívül jól megközelíthető, a kiváló közlekedési lehetőségeknek köszönhetően. A 2+ 4 félszobás, dupla komfortú lakás remek választás lehet akár egy nagyobb család számára is ? CSOK+ igénybe vehető! Szépségszalon esetén akár 2 körmös, 2 kozmetikus, 2 fodrász, 1 masszőr, 1 pillás és egy pedikűrös is kényelmes munkakörnyezetet élvezhet, de megoldás lehet iroda, vagy orvosi rendelő üzemeltetésére is! Az ár meghatározott összeg erejéig magában foglal egy részleges felújítást is ? burkolatok és beltéri ajtók cseréjét, tisztasági festést. A külső nyílászárók már kicserélésre kerültek - műanyag, hang és hőszigetelt Facro ablakok kerültek beépítésre. Fűtése gáz-cirkóval és radiátoros hőleadással, ill. 6 (helyiségenként külön) hűtő-fűtő klímával megoldott. A melegvizet egy új Ariston villanybojler biztosítja. Elhelyezkedése kiváló, hiszen 2 irányból is könnyen megközelíthető az M3-as metróvonal busz- és villamosjárattal, de akár rövid sétával egyaránt. A közelben iskola, ovi, bevásárlási és kulturális lehetőségek, piac?Kispest központja! Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, de ügyvéd által ellenjegyzett használati megoldás rendelkezésre áll, így hitelezhető és CSOK+ képes is! A parkolás közterületen ingyenes. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget - vállalkozása új lendületet kaphat egy kiváló elhelyezkedésű helyen! Ügyfeleink számára teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az OTP Bankcsoport. Az OTP Ingatlanpont kínálatából választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk, illetve az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani! Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Puha Katalin Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 965 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Puha Katalin Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 965 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY