Eladó lakás Budapest XIV. kerület 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 76 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250767
Referenciaszám: 0913
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
973 684 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 149 Ft
Második évtől
307 011 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó napfényes, felújítandó lakás Nagyzugló egyik legszebb utcájában! Kivételes lehetőség egy 76 nm-es, két és fél szobás lakás Nagyzugló szívében! A lakás két tágas terasszal rendelkezik, amelyek a csendes, privát kertre néznek, tökéletes helyet biztosítva a reggeli kávézásnak. A lakás elosztása kiváló, minden helyiség napfényes és világos. A felújítás lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésére szabja ezt a tágas otthont. Az ingatlanhoz tartozik egy praktikus tároló és egy privát garázs is, ami kuriózum a környéken. Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot! Ha egy csendes, zöld környezetben található, ugyanakkor városközeli ingatlant keres, ez a lakás tökéletes választás lehet Önnek. Hívjon még ma, és nézze meg személyesen! For sale: Sunny, renovation-ready apartment in one of Nagyzuglós most beautiful streets! A rare opportunity to own a 76 sqm, two-and-a-half-room apartment in the heart of Nagyzugló! This property boasts two spacious terraces overlooking a quiet, private garden—perfect for enjoying your morning coffee. The apartments layout is excellent, with every room filled with natural light. The renovation gives you the chance to customize this spacious home to your taste. Additionally, the property includes a practical storage unit and a private garage—a true rarity in the area. Dont miss out on this fantastic offer! If youre looking for a home in a quiet, green environment thats still close to the city, this apartment could be your perfect choice. Call today and see it for yourself! Nagyzugló Nagyzugló76—— —— Mán Kata +36204449030 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY