Eladó lakás Budapest XIV. kerület 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 45 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8250759
Referenciaszám: 0849
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
1 375 556 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 862 Ft
Második évtől
256 810 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Központhoz közel, mégis privát kis kerttel szuper lakás Zuglóban. Eladó a Városliget Apartmanházban egy 46 nm-es, földszinti, előkerttel rendelkező szuper lakás. A Récsei center melletti lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően a belváros gyorsan elérhető, miközben a Városliget is 5 perc biciklivel. A ház 2009-ben épült, az őrzésről 24 órás portaszolgálat gondoskodik. A közös költség 25.000 Ft/hó, amely tartalmazza a fűtés es vízmelegítés díját is. Csendes környezet, mégis minden a közelben. Kitűnő lehetőség akár első lakást kereső pároknak, egyetemistáknak, de befektetőknek is akár rövid vagy hosszú távú kiadásra is. Hívjon, és nézzük meg akár még ma ezt a szuper lakást! Mán Kata +36204449030 Fantastic Apartment with a Private Garden Close to the City Center in Zugló. A fantastic 46 sqm ground floor apartment with a front garden is for sale in the City Park Apartment House. Due to its central location next to the Récsei Center, the downtown area is quickly accessible, while City Park is just a 5-minute bike ride away. Built in 2009, the building features 24-hour security. The common cost is HUF 25,000 per month, which includes heating and hot water. Enjoy a quiet environment while having everything close by. This is an excellent opportunity for first-time homebuyers, students, or investors looking for short or long-term rental options. Call today and lets visit this fantastic apartment! Mán Kata +36204449030 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY