Eladó lakás Budapest XIV. kerület 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 61 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8247665
Referenciaszám: 323207
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
981 967 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Zuglóban, csendes mellékutcában, nagyon jó közlekedés mellett egy 2 szobás, erkélyes, hangulatos, világos, barátságos lakás. Kassai utca 5/b. 61 nm, első emelet, konyha, nappali, háló, fürdő, közlekedő, erkély. A szobaablakok a Kassai utca felé néznek. A ház 1943-ban téglából épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben. A teljeskörű felújítása a lakásnak 11 éve történt, akkor kerültek beépítésre a kétrétegű műanyag nyílászárók, a teljes villanyvezetékrendszer, valamint a fűtésrendszer is megújult. Kondenzációs gázkazán, és radiátorok szolgáltatják a meleget, a fűtésátalány 9.463,- forint. A közösköltség összege 28.960,- forint, valamint plusz 24.752,- forint felújítási alap. A villany és a víz fogyasztás alapján történik. A 7 lakásos Társasházban nagyon barátságos, összetartó emberek laknak. Az északi tájolású lakásban klíma használata nélkül is kellemes idő van nyáron is. A lakásra a most kedvező hitelkamatozású CSOK PLUSZ támogatás felvehető. Ajánlom a lakást fiataloknak, egyedülállóknak, pároknak, családoknak és befektetésnek egyaránt. Az alaprajz tájékoztató jellegű. A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. A Belváros autóval 5 perc alatt elérhető, tömegközlekedéssel 10 perc. A kerületben ingyenesen lehet parkolni, ha bejelentkezik a lakásba. Az ingatlan első megtekintési napja: 2024. október 1. kedd Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 6 % alatti.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1943
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY