Eladó lakás Budapest XIV. kerület 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 93 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8214720
Referenciaszám: LK092762-4720408
Frissítve: 4 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 139,8 millió Ft

139,8 millió Ft
1 503 226 Ft/m²
93 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 352 Ft
Második évtől
580 002 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy PENTHOUSE lakás Zugló szívében, az egyik LEGKEDVELTEBB és LEGSZEBB lakóparkban! Ha IGÉNYES kivitelezést, MAGAS MŰSZAKI TARTALMAT és ÉLHETŐ TERET keres, ebben a CSENDES és BIZTONSÁGOS zöldövezeti környezetben megtalálja. A négy külön bejáratú szobával rendelkező ingatlan két TERASSZAL teszi teljessé a kényelmet, ahol a nagyobbik, 26,7 nm-es terasz egy AUTOMATA vezérlésű, egyedi méretre készült árnyékolóval van felszerelve. A kisebbik terasz is teljes árnyékolással rendelkezik. Az AMERIKAI KONYHÁS nappali, továbbá a külön WC és a kádas fürdőszoba WC-vel szintén mind a komfortot szolgálják. Az előszobában praktikus BEÉPÍTETT SZEKRÉNY található, ami további tárolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan körbenapozott, a nyílászárók pedig hang- és hőszigetelt kialakításúak, SZÚNYOGHÁLÓVAL és BLACK-OUT ROLÓKKAL felszereltek. Ezek az apró részletek az Ön nyugodt pihenéséhez járulnak hozzá. A lakópark biztonságosságát a teljesen KÖRBEKERÍTETT terület és a 24 ÓRÁS BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT garantálja. A szépen karbantartott KERT pihenő padokkal, kis játszótérrel és sétautakkal teszi kellemesebbé az itt lakók mindennapjait. A közlekedés KIVÁLÓ, hiszen néhány perc sétára van a 62, 62A és 69-es villamos, valamint a 74-es és 74A trolibusz. Az 5-ös, 124-es és 125-ös buszokkal közvetlenül elérhető a belváros és a budai oldal. A parkolás a közterületen INGYENES, de lehetőség van teremgarázs-hely vagy felszíni beálló bérlésére is, esetenként megvásárolható. A lakóparktól mindössze 5-7 percre található TESCO, SPAR, óvoda, iskola, bölcsőde és játszótér. Ez a lakás tökéletes választás mindazoknak, akik egy CSENDES, zöldövezeti környezetben szeretnének élni, kiváló infrastruktúrával és magas színvonalú életfeltételekkel. Ne hagyja ki ezt a PÁRATLAN lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY