Eladó lakás Budapest XIV. kerület 36 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 36 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8192151
Referenciaszám: LK057233-4703178
Frissítve: 3 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
1 163 889 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes kislakás apró dzsungellel! Eladó egy csendes, csinos kislakás Zuglóban, ahol a lakók egy zöldellő, buja kertben is kipihenthetik a napot. Annak ellenére hogy a lakás mindössze 36 nm-es alapterületet ölel fel, tágas terek jellemzik. Az erkélyként is használható, belső kertre tekintő függő folyosóról egy majd 6 nm-es előszobába érkezünk. Itt biciklit is kényelmesen tárolhatunk. Jobbra az első ajtó egy 8 nm-es, teljesen felszerelt konyhába nyílik, melyhez egy kis spájz is tartozik. A spájz szellőzése a lichthoffba nyíló kis ablakkal tökéletesen megoldott. Az előszobából nyíló második ajtón a kádas fürdőszobába érkezünk. Itt található a modern, víztárolós kazán is, valamint innen is nyílik egy ablak a lichthoffba, így a pára miatt nem kell aggódni. A következő ajtón a 19 nm-es nappali szobába érkezünk, mely nyugati fekvésű. Hő- és hangszigetelő nyílászárók vannak itt is, szúnyoghálóval, redőnnyel. A kellemes hőmérsékletről inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A három méteres belmagasság tovább növeli a kellemes térérzetet. A leendő új tulajdonos használhatja az épület közös tárolóját, valamint a zöldellő udvart, ahová igazi felüdülés belépni. Igazi ritkaság - egy csendes udvarban pihenni, élvezni a nyugalmát vagy igény kilépni a lépcsőházból a főváros pezsgő életébe és élvezni a kiváló infrastruktúrát. Tömegközlekedés, intézmények, szolgáltatók – semmiből sincs hiány a közelben.A költségek tekintetében is kiváló választás ez a lakás. A rezsi kifejezetten alacsony, a társasház megtakarítási alapja több mint 5 millió Ft.Rugalmasan megtekinthető, hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 1 411 06
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 1 411 06

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY