Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Rákosfalva 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Rákosfalva 104 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8176426
Referenciaszám: H487876
Frissítve: 2 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 108,96 millió Ft

108,96 millió Ft
1 047 644 Ft/m²
104 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 753 Ft
Második évtől
452 032 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne a városban lakni? Nyugodt csendes rendezett társasházban? Megóvná magát a felújítási költségekről, procedúrától? Akkor ezt érdemes megtekinteni! XIV. kerületben Rákosfalván , Örs Vezér tér közelében csendes nyugodt házban 1999-ben épült lakás. A Rákos-patak közelségében fekszik így lehetőség van a természethez közel sétálni, biciklizni, kutyát sétáltatni. Nappali étkező 1 légtérben, konyha szeparáltan és plusz 3 hálószoba, letisztult modern, színvonalas minőségi anyagokkal. Belső 2 szintes lent nappali-étkező,konyha,háló,wc.kézmosó, Fent 2 háló, fürdő, télikert Konyhabútor gépesítve az árban foglaltatik. Minden ablak műanyag hang és HŐSZIGETELT és redőnnyel ellátva. Illetve riasztó rendszer is elő van készítve. Mindenhol minőségi járólap burkolatok. Karbantartott társasház, hőszigetelt. 30 centiméteres porotherm falazat. Központi elhelyezkedés nagyon JÓ KÖZLEKEDÉS, H8 / H9 hév 2 perc séta és M2 metró max 10 perc tömegközlekedéssel. ALACSONY fenntartási költségek egyedi cirkó fűtéssel. Közös költség 0 ft. A lakáshoz tartozik egy lakótérként is funkcionáló téli kert, 13 nm fényes a sok ablaknak köszönhetően. PARKOLÁS az utcán ingyenesen, továbbá a telken belül nyitott autó beálló kialakításának lehetősége adott. KÖZÖS KERT játszótérrel pihenő lehetőségekkel. TÁROLÓ közös és tágas bicikliknek, babakocsiknak elegendő. Sok lehetőség rejlik az ingatlanban érdemes megnézni, amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bizalommal további hasznos információkért. Teljes körű hitel és jogi háttérrel ellátva a biztonságos otthon váltás felvételeit. Keressen bizalommal rugalmasan megtekinthető! #zugló#metro#csendeslakás#minosegi#zöldövezet#télikert#jóközlekedés #IXIVkerület#befektetes# Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Balázs Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Balázs Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY