Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kiszugló 32 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kiszugló 32 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8214240
Referenciaszám: 40_bkr
Frissítve: 16 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
996 875 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZUGLÓI EMELETI NAPOS GARZON KINEK LEHET ELSŐRANGÚ VÁLASZTÁS? Fiatalnak. Első lakásnak ideális. Befektetésre. Könnyen ki tudod adni. Sportosnak. A házban nincs lift. MENNYI FELÚJÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG? Fűtés jól működik, a szobában gázkonvektoros, a fürdőben elektromos törölközőszárító. Melegvíz ellátás jól működik a villanybojlerrel. A bejárati ajtó új. A hagyományos fa ablak jó állapotban van, redőnyös. Burkolatok jó állapotban vannak. A szobában parketta van, a többi helyiségben járólap. Nagy felújítás 10+ éve volt. A LAKÁS ADOTTSÁGAI 32 m2 alapterület 1 szoba napsütéses, nyugati fekvésű utcai nézet konyha + előszoba egyben fürdő + WC egyben 3. emelet lift nincs GYORSAN SZERETNÉL KÖLTÖZNI? Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a lakást nem tudod azonnal birtokba venni. HOGYAN TUDOD MEGTEKINTENI AZ INGATLANT? - írj vagy hívj fel - ha van további kérdésed az ingatlannal kapcsolatban, megválaszolom - ne csodálkozz, ha én is kérdezek majd tőled az elképzeléseiddel, vásárlásoddal kapcsolatban - megbeszélünk egy megtekintési időpontot - kérlek vedd figyelembe, hogy azonnali vagy aznapi megtekintés általában nem lehetséges - a megbeszélt időpontot meg kell erősíteni SMS-ben vagy telefonon a megtekintés előtti 24 órában - törlődik a megtekintési időpont, ha 1 órával megtekintés előtt még nincs megerősítve részedről az időpont MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK - megtekintéskor megnézheted alaposan az ingatlant és környezetét - megkapod tőlem az ingatlan adatlapját, amin minden fontos információ és az alaprajz szerepel - kérdéseid megválaszolásra kerülnek, ha speciális kérdésed van, az információkat beszerzem, és később tájékoztatlak róla, vagy elküldöm emailben a kért dokumentumot - a megtekintésre rendelkezésre álló idő általában 30 perc, de ez ingatlantípustól függően változhat - kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben késel, ez az idő rövidülhet - ha késel, és ezt nem jelzed, 10 percet várok rád, ha jelzed, akkor egyedi megoldást keresünk - megtekintéskor ki kell töltened és alá kell írnod az ingatlanmegtekintési nyomtatványt - bizonyos ingatlanoknál lábzsák használata kötelező - ha több személy elkísér a megtekintésre, kérlek tájékoztass előre a megtekintők számáról - kérlek vedd figyelembe, hogy nem minden ingatlannál lehetséges a megtekintés kisgyerekkel vagy kutyával, ha ilyen igényed van, azt kérlek előre jelezd TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉL VAGY MEGTEKINTENÉD A LAKÁST? Keress a megadott telefonszámon, vagy küldj üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1905
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY