Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 76 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8285425
Feltöltve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
853 947 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó lakás a XIV. kerületben! Tömegközlekedése kitűnő! Felújítandó, kiadásra tökéletes.** 1. INGATLAN HELYSZÍNE Budapest XIV. kerületének Istvánmező városrészében, a stadionok közvetlen közelében található ez az eladásra kínált ingatlan a Semsey Andor utcában. Kiemelkedő lokáció, amely a Városligettől gyalogosan is csak rövid sétára van. Az utcakép igényes, a városrész infrastruktúrája kiváló. 2. ÉPÜLET JELLEMZŐI Az épület jó állapotnak örvend ahol az ingatlan található. A lakás a ház második emeletén helyezkedik el, ezáltal jó panorámával. Az épületben lift is található, ami a mindennapi kényelmet szolgálja. 3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL A három szobás, 76 négyzetméteres lakás állapota felújítandó, így a leendő tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki otthonát. Az ablakok az utcára néznek, amik délnyugati tájolásuk miatt még több fényt engednek be a lakásba, ezzel is tágítva az amúgy is kellemes, tágas teret. Két nagyméretű utcai szobája mellett van benne egy félszoba méretű helység is a konyha szomszédságában, összenyitva egy tökéletes méretű szoba, vagy egy nagyobb konyha alakítható belőle. A lakás két bejárattal is rendelkezik. 4. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI Az ingatlan a XIV. kerület dinamikusan fejlődő részén helyezkedik el, ahol a kiváló tömegközlekedéssel egyszerűen elérhetőek a város számos pontjai. Az ott élők kényelmét szolgálja a Városliget közelsége, valamint az a tény is, hogy a zöldövezetek, bevásárlóközpontok, éttermek, iskolák és egészségügyi intézmények mind könnyedén elérhetőek. A stadionok közelének köszönhetően rendkívül könnyen kiadható, így befektetési lehetőségként is kiváló. Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható ! Kérdéseivel keressen bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornaösszkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY