Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 96 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8228293
Referenciaszám: H490627
Feltöltve: 16 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 144 792 Ft/m²
96 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 743 Ft
Második évtől
455 953 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha családi otthont keresel, ahol a belvárosi nyüzsgés és a csendes környezet egyaránt megtalálható, akkor ez az ingatlan neked szól! Az Istvánmezői lakóparkban található, tágas nappalival rendelkező, 96 nm-es, 3 szobás lakásunk kiváló lehetőséget kínál a mindennapokra, mivel ilyen tágas az ingatlan, így könnyedén 4 szobássá alakítható. A lakás világos, a belső elrendezése pedig praktikus, így a család minden tagja kényelmesen elfér benne. LAKÁS JELLEMZŐI: - A tágas lakás a 3. emeleten helyezkedik el - Megkímélt 83 lakásos társasház részeként található - Légkondicionált otthon, ahol mindig kellemes klíma uralkodik - A napfényes déli oldalon található óriási ablakokkal megvilágított nagy nappali - 2 tágas és világos hálószoba, ahol a pihenés garantált - Kényelmes és praktikus nagy gardrób terület - A déli fekvésű konyha is nagy ablakokkal rendelkezik, árasztva be a természetes fényt - Tágas fürdőszoba WC-vel és bidével felszerelve, a luxus és kényelem jegyében - Plusz külön WC az előszobából nyílik - Mosókonyha és előszobai gardrób terület biztosítja a rendet és kényelmet - Plusz tárolási lehetőség a garázs szinten található 2 négyzetméteres tárolóban KOMFORT ÉS KÖRNYEZET: - 0-24 portaszolgálat, maximális biztonságot garantálva - A társasház rendkívül rendezett és karbantartott környezettel büszkélkedik - Egyedi hideg és melegvíz fogyasztás mérőkkel rendelkezik - Egyedi hőmennyiség mérővel (házközponti fűtés) van felszerelve POTENCIÁLIS ÁTALAKÍTÁS: - A lakás kiváló elrendezése lehetővé teszi, hogy könnyedén átalakítsa és akár 3 hálószobás legyen IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉS: - Kiválóan elhelyezkedő, központi lokáció - Pár percnyi távolságra a Városligettől és a Puskás Arénától - Könnyű megközelítés: 7-es busz, 1-es villamos, Stefánia területe könnyen elérhető - Oktatási intézmények közelsége: 2 óvoda, 2 általános iskola, 3 gimnázium - Bevásárlási lehetőségek a közelben: CBA príma és Reál üzletek sétatávolságra Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző ajánlatot! Ha érdekli, hívjon minket a részletekért és a lakás megtekintéséért!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2000
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Patrik Csaba Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Patrik Csaba Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY