Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166288
Referenciaszám: 33_bkr
Frissítve: 16 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 56,8 millió Ft

56,8 millió Ft
916 129 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 725 Ft
Második évtől
235 652 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁROSLIGETNÉL EMELETI, ERKÉLYES POLGÁRI LAKÁS Ha a belváros közelében és szemben a Városligettel szeretnél lakni, és kedveled a polgári lakásokat, ideális lehet neked ez az ingatlan. HOL HELYEZKEDIK EL A LAKÁS? Istvánmezőn, karnyújtásnyira a Városligettől. Busz és trolimegállókat 1-2 perc sétával eléred. NEM TETSZENEK A FELÚJÍTOTT LAKÁSOK? Megértem, ha nem tudsz azonosulni más ízlésével, és saját igényeidnek megfelelően szeretnéd kialakítani otthonodat. Ha ezt a lakást választod nem kell kompromisszumot köss, mindent az ízlésednek megfelelően alakíthatsz. MIÉRT EZ A LAKÁS ÉS MIÉRT NEKED? Mert mindig is a Városligetnél akartál lakni. Mert szeretsz napsütötte erkélyen reggelizni. Mert imádod a napfényes, tágas tereket. MILYENEK A LAKÁS ADOTTSÁGAI? A lakás az első emeleten található. A házban van lift. A két szoba egymásból nyílik. Egyik szoba keleti, a másik nyugati fekvésű. Egyik szoba utcai, a másik udvari nézetű. Az erkély a belső udvarra néz. Valódi erkélye van, ami nem a függőfolyosó része. KINEK LEHET ELSŐRANGÚ VÁLASZTÁS EZ A LAKÁS? A KLASSZIKUS POLGÁRI stílust kedvelő BELVÁROSIMÁDÓKNAK. RUTINOS BEFEKTETŐ-ként tisztában vagy vele, hogy jó adottságú lakásba még mindig érdemes befektetni és hozzáadni a szaktudásod, kihozni belőle a maximumot. HOGYAN TUDOD MEGTEKINTENI AZ INGATLANT? - írj vagy hívj fel - ha van további kérdésed az ingatlannal kapcsolatban, megválaszolom - ne csodálkozz, ha én is kérdezek majd tőled az elképzeléseiddel, vásárlásoddal kapcsolatban - megbeszélünk egy megtekintési időpontot - kérlek vedd figyelembe, hogy azonnali vagy aznapi megtekintés általában nem lehetséges - a megbeszélt időpontot meg kell erősíteni SMS-ben vagy telefonon a megtekintés előtti 24 órában - törlődik a megtekintési időpont, ha 1 órával megtekintés előtt még nincs megerősítve részedről az időpont MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK -megtekintéskor megnézheted alaposan az ingatlant és környezetét -megkapod tőlem az ingatlan adatlapját, amin minden fontos információ és az alaprajz szerepel -kérdéseid megválaszolásra kerülnek, ha speciális kérdésed van, az információkat beszerzem, és később tájékoztatlak róla, vagy elküldöm emailben a kért dokumentumot -a megtekintésre rendelkezésre álló idő általában 30 perc, de ez ingatlantípustól függően változhat -kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben késel, ez az idő rövidülhet -ha késel, és ezt nem jelzed, 10 percet várok rád, ha jelzed, akkor egyedi megoldást keresünk -megtekintéskor ki kell töltened és alá kell írnod az ingatlanmegtekintési nyomtatványt -bizonyos ingatlanoknál lábzsák használata kötelező -ha több személy elkísér a megtekintésre, kérlek tájékoztass előre a megtekintők számáról -kérlek vedd figyelembe, hogy nem minden ingatlannál lehetséges a megtekintés kisgyerekkel vagy kutyával, ha ilyen igényed van, azt kérlek előre jelezd TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉL VAGY MEGTEKINTENÉD A LAKÁST? Keress a megadott telefonszámon, vagy küldj üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosjó közlekedésűvilágoserkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bauer Krisztina Kriszta Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 288 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY