Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Herminamező 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Herminamező 55 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8264963
Referenciaszám: 168036-4749645
Frissítve: ma

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
1 072 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168036 hivatkozási számú Budapest XIV. kerületi társasházi lakás. XIV. kerületben Zugló zöldövezeti részében, az Öv utca 137. szám alatt, 55 m2-es + 8 m2 erkély, 3 szobás, 5. emeleti, energiatakarékos új lakás eladó! A vételárban BENNE VAN 1 db mélygarázsban lévő autóbeálló 6 Millió Ft értékben és a mögötte lévő 4 m2-es tároló is 4 Millió Ft értékben! Épület: Modern, mai kornak megfelelő technológiával készülő ház, enegiatakarékos, hőszivattyús fűtés/hűtési rendszerrel, szükség esetén központi gázfűtés rásegítéssel rendelkező, passzív, zöld ház. Jelenleg építési terület, a várható műszaki átadás 2024. November vége, beköltözés December közepén. Lakás: A lakás az 5. emeleten található, lift van a házban. Több ponton záródó biztonági bejárati ajtón belépve az előszobában találjuk magunkat. Innen nyílik a fürdőszoba és a külön helyiségben lévő WC. Balra található egy légtérben, az amerikai konyhás nappali közvetlen kijárással az erkélyre. Nagy méretű műanyag nyílászárók vannak, így az egész lakás fényárban úszik. A két szoba egymás mellett helyezkedik el, az egyikből ki lehet menni az erkélyre is. Elektromos redőnyök beszerelve. Az ár a konyhabútort nem tartalmazza. Parkolás utcán ( ingyenes ) vagy mélygarázsban. 1db autóbeálló és tároló is tartozik a lakáshoz. Az ingatlan padló és mennyezet fűtéssel van ellátva, ami lehetővé teszi nyáron a hűtést is! Központi hőcserélős szellőztető rendszer van a lakásban, ami folyamatosan biztosítja az egészséges és friss levegő ellátást ablak nyitás nélkül is! Finanszírozás: Az ingatlan tehermentes, első magán tulajdonostól eladó. KÉSZPÉNZES vevőnek ajánlom csak megvételre. Jelenleg hitelfedezetként nem befogadható a lakás, így lakáshitel felvétel nem lehetséges! További információért kérem keressen bizalommal! Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, csak hétközben hétfőtől csütörtökig. Heti 1 időpont lehetséges. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest XIV. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168036Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY