Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247569
Referenciaszám: 7894_webing2
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
792 683 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 836 Ft
Második évtől
134 836 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújításra váró igazi retró lakás eladó Zugló egyik közkedvelt lakóparkjában, a Kacsóh Pongrác úton! Csendes parkra néző, napfényes lakást kínálunk eladásra egy négyemeletes, csúsztatott zsalus technikával épült, több lépcsőházból álló, lift nélküli lakóház legfelső emeletén. Az épület homlokzatát és a lapostetőt kb. 10 évvel ezelőtt szigetelték, felújították a teljes vízvezeték rendszert, a lépcsőházak és a lakások ablakait korszerű műanyagra cserélték és a régi kapuk helyére is újak kerültek. A felújítással járó költségeket a tulajdonosok már kifizették. A zárt lépcsőházból nyíló 41 m1-es lakás beosztása praktikusnak mondható, mivel minden helyisége egy közlekedőből nyílik. A legnagyobb helyiség egy tágas, kb. 20 m2-es lakószoba vagy nappali, amelyből nyílik egy kis francia erkély, a beépített gardrob szekrényt a falba süllyesztve helyezték el. A hálószoba kb. 6,7 m2-es, a külön konyha pedig kb. 5,5 m2-es. A három helyiség ablaka délkeleti tájolással egy csendes parkra néz, egész délelőtt besüt nap, így a lakás egész nap szép világos, napos. A nappaliban elhelyezett klíma enyhülést ad a nyári melegben. A lakás belső oldalán helyezkedik el a fürdő, amelyben kád, mosdó és WC mellett a mosógép is elfér és ruhaszárítási lehetőség is adott. A konyhával szemközt nyíló kamra kitűnő tárolási lehetőség az élelmiszer és egyebek elhelyezésére. A lakás retró állapotát az építéskor felhasznált burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, bejárati ajtó és konyhabútor megléte jellemzi. A szobákban a mozaikos parketta, a többi helyiségben a kőlapok, a vizes helyiségekben a fehér kockacsempe látható de már elhasználódott állapotban, akár a beltéri ajtók, a gardrob szekrény, a bejárati ajtó vagy a konyhabútor mind cserére, felújításra szorulnak. A lakás előnye, hogy az ablakokat korábban már kicserélték, redőnnyel is felszerelték ill. a fűtés és hideg-meleg víz ellátás is központilag biztosított, tehát nem kell fűtő- és vízmelegítő készülék szerelésére költeni esetleg a radiátorok cseréjét kell majd megoldani. A lakás fenntartási költségei is optimálisak ill. a jelenlegihez képest még csökkenthetők a vízórák cseréjével és hitelesítésével a felújításkor. A távhő havi díja 8000 Ft. A környék jó tömegközlekedéssel rendelkezik, a földalatti Mexikói úti végállomása vagy a belváros is gyorsan elérhető trolival. Ingyenes parkolási lehetőség is van a ház közelében. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható. Birtokbaadás megállapodás szerint.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágoskamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY