Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 72 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8192459
Referenciaszám: 41_dt
Frissítve: 6 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
1 243 056 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 194 Ft
Második évtől
371 317 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsórákoson a Levendula Lakóparkban egy 2018-ben átadott 2 .emeleti, 72 m2-es, 3 külön nyíló szobás, 2 erkélyes, saját tárolóval rendelkező, részben zöld kertre néző, újszerű, jó állapotú tégla építésű lakás várja új tulajdonosát. A lakóparkban modern épületek, nagyon szép parkosított pihenőkertek vannak kialakítva. A lakás egy tágas amerikai konyhás nappaliból, az abból nyíló erkéllyel , két csendes hálószobából, fürdőszobából, külön nyíló toalettből és egy előszobából áll. Étkezős- konyhája, kerámia lapos főzőlappal, sütővel, 12 terítékes mosogató géppel és konyhabútorral van ellátva. Fűtése és a meleg víz ellátása házközponti egyedi méréssel, ezen kívül modern hűtő- fűtő klíma berendezéssel is felszerelt. A szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség kerámia lappal burkolt. A lakásban riasztó berendezés is fel van szerelve. Hő és hangszigetelt nyílászárók vannak, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. TV és internet szolgáltatás minden szobában be van vezetve. Fenntartási költségek: A közös költség 28.800 Ft mely tartalmazza : a hideg – meleg víz használati díját, a csatornadíjat, és a fűtés díját, a közös helyiségek takarításának, a kertgondozás, karbantartás, a közös képviselet díját, megtakarítási alapot, tároló használati díját, szemétszállítás díját, ezen felül csak a villanyszámla és a TV – internet költsége van rezsi díjként fizetendő. A gépesített konyhabútor, a klíma berendezés, riasztóberendezés, és a beépített bútorok, a saját tároló, a karnisok, a mennyezeti világító testek a vételár részét képezik, a többi berendezés megbeszélés tárgyát képezik. Az ingatlan per és tehermentes. Megegyezés szerint, szó lehet, 50-60 m2-es, tégla építésű, Pesti oldalon lévő lakás beszámítására értékegyeztetéssel. Közlekedés: pár perces sétával elérhető a 62 és a 69 villamos, valamint a 74 trolibusz és az 5-ös busz vonala. Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
B
összkomfortoskertjó közlekedésűvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY