Eladó lakás Budapest XIII. kerület 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 91 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8240335
Referenciaszám: M287837-4740041
Frissítve: ma

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 483 516 Ft/m²
91 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kivételes, 4 szobás, világos lakás Angyalföld kertvárosi részén, a XIII. kerületben, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a Rákos-patak mellett. A lakás két nagyméretű erkélye közül az egyik (14,7 m2) a patakra néz, zavartalan kilátással, a másik (6,6 m2) a belső, gondozott kertre és a távolban a Budai hegyekre. Minden szoba földig érő ablakokkal rendelkezik, így a lakás rendkívül világos és mindegyik helyiség erkélykapcsolatos. A lakás teljesen felszerelt, beépített, modern konyhával (elektromos sütő- és főzőlap, mosogatógép, páraelszívó), gardróbszekrénnyel és további beépített bútorokkal. Két fürdőszoba szolgálja a kényelmet: az egyik zuhanyzós, a másik kádas, plusz egy különálló WC és dupla mosdó is található. Az ingatlanhoz tartozik egy fedett garázs, ahol kényelmesen elfér két autó. A társasház zárt udvarában kizárólag az itt lakók számára elérhető játszótér van, és a Rákos-patak mentén nemrég kiépített futópálya ideális kikapcsolódást nyújt. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: pár perc sétára találhatóak parkok, iskolák, óvodák, boltok, gyógyszertárak. A 14-es villamos, valamint a 20E és 30-as buszok megállói szintén gyalog elérhetők, így a város fontosabb pontjai (Béke tér, Göncz Árpád városközpont, Westend, Duna Pláza) könnyen megközelíthetők. Közös költség: 46.000 Ft/hó, amely tartalmazza a hideg-meleg víz, fűtésátalány, takarítás, garázs közös költségét és kertész díját is. Ez az ingatlan ideális választás azok számára, akik nyugalomra, jó elhelyezkedésre és igényes kialakításra vágynak! ---AZ ÁR IRÁNYÁR, JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! --- Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna OTPip - Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalontai Zsuzsanna OTPip - Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 355 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY