Eladó lakás Budapest XIII. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 52 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8195434
Referenciaszám: LK071892-4705502
Frissítve: 4 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 124,9 millió Ft

124,9 millió Ft
2 401 923 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 205 Ft
Második évtől
518 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus lakás a Duna Pearlben eladó! Újlipótvárosban, a Duna Pearlben LUXUS lakás eladó. Tágas, 2 szobás lakás EGYEDI erkéllyel. PRÉMIUM gépesített konyha, exkluzív fürdőszoba. Okosotthon rendszer KÖNNYED irányításért. Hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés, LED világítás. Gyorsan birtokba vehető, közel a Margit-szigethez. ### ELADÓ MAGAS SZÍNVONALÚ, TÁGAS 2 SZOBÁS LAKÁS A DUNA PEARLBEN, ÚJLIPÓTVÁROSBAN! Ne keressen tovább, megtalálta álmai otthonát! Újlipótváros gyöngyszeme, a Duna Pearl lakópark egy EXKLUZÍV 2 szobás lakással várja Önt, amely átlag feletti életminőséget biztosít. Ez a lakás minden igényt kielégít, hogy Ön KÉNYELMESEN és ELEGÁNSAN élhessen. #### Főbb jellemzők: - **TÁGAS ÉS VILÁGOS**: A modern kialakítású ingatlan 10 m²-es egyedi tervezésű erkéllyel rendelkezik, amely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódásra és a természetes fény élvezetére. - **CSÚCSTECHNOLÓGIÁS SZIGETELÉS**: A falak és üvegfelületek a legjobb szigetelési elvárásoknak is megfelelnek, garantálva a maximális komfortot minden évszakban. #### Műszaki és kényelmi felszereltség: - **Hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés**: TABS rendszer biztosítja a hőmérséklet ideális szabályozását. - **Prémium burkolatok**: Első osztályú hideg-meleg burkolatok. - **Gépesített konyha**: Modern, prémium minőségű hűtőgép, sütő, főzőlap, mosogatógép és szagelszívó. - **Exkluzív fürdőszobabútor**: A fürdőszobában található luxus berendezések garantálják a maximális kényelmet. - **Okosotthon rendszer**: Irányíthatja a mennyezetben kialakított hűtő-fűtő rendszert, a világítást és az elektromos redőnyöket egyetlen érintéssel. - **LED mennyezetvilágítás**: Otthona valódi gyöngyként ragyog majd. - **24 órás portaszolgálat**: Biztonság és kényelem a nap minden percében. #### Elhelyezkedés és környezet: A **Duna Pearl** egy időtálló helyszínen található, közel a Margit-szigethez, amely tökéletes lehetőséget kínál a pihenésre és a családdal töltött időre. A parkok proximitye és a környék kiváló közlekedési kapcsolatai megkönnyítik a mindennapi életet. Ne habozzon, legyen Ön az elsők között, akik birtokba vehetik ezt a MAGAS SZÍNVONALÚ és EXKLUZÍV lakást! ##### Gyorsan birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY