Eladó lakás Budapest XIII. kerület 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169468
Referenciaszám: 092564
Frissítve: 27 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
1 297 403 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Árpád híd közvetlen közelében lakna? Hangulatos, művészlakást kínálok Önnek! Budapest XIII kerületében, a Róbert Károly körút 36. szám alatt egy III. emeleti 77nm-es, nappali és 1 szobás lakás ELADÓ! Egy igazi gyöngyszem! Elhelyezkedése szenzációs, hiszen könnyen elérhető a Margit sziget, a 3.kerület és a Váci út. A lakást időszakosan használják, így birtokbaadása viszonylag gyorsan megtörténhet! Befektetésnek is remek választás, rövid, illetve hosszútávú kiadás esetén is szép profitot termelhet! Hatalmas, napfényes ablakok, tágas terek,nagyszerű elrendezés és alakíthatóság jellemzik az ingatlant! Az elmúlt évek folyamán felújításon esett át: -belső ablakok thermo üveget kaptak -cirkót magas minőségű BOSCH kombicirkóra cseréltek -parketta csiszolást kapott A lakásban híres svéd és norvég bútorkészítők remekműveit találjuk, melyek a vételár részét képezik. A művészet és a minőség egyszerre találkozik. A két lakószoba dél-nyugati felvésének köszönhetően állandó napfényben úszik. A pinceszinten található 6nm-es önálló tároló a lakás szerves része. A közös használatú kertben a magas fáktól a gyerekek szórakozását szolgáló eszközökig szinte mindent megtalálunk. Ablakai a Róbert Károly körútra tekintenek viszont a 3. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően a város zajából csak kevés szűrődik be a lakásba. Jöjjön el, nézze meg, szeressen Ön is bele! A társasház folyamatosan karbantartott, tiszta, rendezett, a környék csendes, jól megközelíthető, kimondottan jó lakóközösséggel. A közelben patika, bevásárlási lehetőség, szupermarketek, közintézmények találhatóak. A lakás főbb jellemzői: -77m2-es lakás(1 lakószoba, fürdőszoba, wc,konyha, kamra, nappali és közlekedő) -a lakás a III. emeleten helyezkedik el lift nélküli házban -Fűtését gáz kombicirkó biztosítja. -a lakás rezsiköltsége 55.000,- forint körül mozog havonta -minőségi, patinás bútorok melyek a vételár részét képezik Közlekedés és elhelyezkedés: -Közlekedési csomópont közvetlen közelében(Árpád híd) ahonnan szinte minden pillanatok alatt elérhető -Közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY