Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 281 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 281 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7963742
Referenciaszám: U0046036
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 1 390 millió Ft

1 390 millió Ft
4 946 619 Ft/m²
281 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 4 398 203 Ft
Második évtől
5 766 825 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XIII. kerületben egy társasház legfelső szintjén egy 4 szobás luxus lakás,zöld kerttel, terasszal épített úszó medencével, kiépített grill terasszal. Ezenkívül wellness részleggel, amelyhez szauna, gőzfürdő, és külön napozó terasz tartozik! A Duna közelsége és a sok zöld park mellett a belvároshoz közeli elhelyezkedése miatt is minden korosztály számára élhető és kedvelt városrész a Vizafogó. A Dózsa György úti metró, a buszok (15/115) és a trolik (75/79) gyalog egyaránt pár perc alatt elérhetők. Egy népszerű iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és gyógyszertár szinte mindegyike a ház közvetlen közelében megtalálható. Vásárláshoz sem kell messze mennie: Spar, Penny, CBA, Rossmann, pék és zöldséges 200 m-en belül elérhető. Kávézók, gyorséttermek, sportolási lehetőségek és több játszótér is hozzájárul az itt élők jó közérzetéhez. XIII. ker Vizafogó városrészen közel a belvároshoz, de Dunára és a budai hegyekre rálátással eladó, ez a 270 m es luxus lakás, 4 szobával óriási 70 m2 es nappalival + étkezővel+konyhával. Itt nem amerikai álom a lift a lakáson belül áll meg, és egyből a előteredbe tudsz kilépni. A lakás egy nagy méretű zöld kerthez kapcsolódik, amely kizárólagos használatú, A lakás feletti szinten épített medence és kiépített grill sarok várja a tulajdonosát. Fal fűtés gondoskodik a melegről, a lakás belmagassága szintén exkluzív 4,5 m. extra méretű ablakok bíztosítják a fényt, amely minden napszakban megvan a lakásban, mert teljesen körbenapozott. A lakás kialakítása egy belső építész által vezetett jelenleg folyamatában lévő munka . Az enteriőr az alaprajz adottságait kihasználva, egyedi bútorokat álmodott meg, így például a nappalinak tökéletes dísze lett egy biokandalló, vagy az igényesen megtervezett egyéb beépített bútorok. Nemcsak impozáns, napfényes a konyha, hanem praktikus is, ahol a munkafelületek elég helyet biztosítanak egy nagy családi vacsora elkészítésére, minden kézre esik. A bútorok megválasztása és megtervezése mellett éppúgy gondos figyelmet fordítottak a gépesítésre is, melyekből a lehető legmegbízhatóbbakat választották ki. Egyedi igények kielégítésére épült lakás várja tulajdonosát, aki számára a luxus minőségű élettér itt elérhető, biztosított a magas színvonalú phenés és szórakozás is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2017
Terasz:
452 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki József Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki József Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY