Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219586
Referenciaszám: 213306431
Frissítve: 2 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 96,9 millió Ft

96,9 millió Ft
1 181 707 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 306 609 Ft
Második évtől
402 018 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakás jó állapotú, dupla komfortos, erkélyes, liftes társasház 4. emeletén található, világos. Helyiségei: nappali, hall, 2 hálószoba, erkély, konyha, wc-s fürdőszoba, wc, zuhanyzó, közlekedő. Ajánlom irodának, befektetésre és lakhatásra egyaránt. A duplakomfort miatt egyedi és kényelmes. A közösköltség tartalmazza a vízdíjat. A pincében tárolási lehetőség. Az erkély beépített, része egy kamra is. A ház közössége csendes, kulturált, a lépcsőház karbantartott, tiszta. A lokációja kiváló. A közelben minden (de tényleg minden) megtalálható, legyen szó akár kisboltról, akár bevásárlóközpontról, mind séta távolságra van. Szintén sétatávolság a Margitsziget, mely remek sportolási, kikapcsolódási hely télen, nyáron, és kellemes hely az ebtartóknak is. A Vígszínház a lakás közelében, az utolsó csengetés előtt elindul, a kezdésre már a helyén ül. Még akkor is, ha a legbelső székre vett jegyet... Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy akár gépjárművel. Az autómegosztók mindegyike elérhető a háznál. Az utcán a parkolás fizetős, de helyi lakosoknak kedvezményes, éves matricával kedvező. Az összes budapesti Car Sharing (közösségi autózás) szolgáltató parkolási zónáján belül vagyunk. Az ingatlan megtekintése egyeztetést igényel. Várom hívását, akár hétvégén is. Bankfüggetlen hitel tanácsadóval dolgozom, ha hitelre van szüksége, kérje tőlem elérhetőségét. Ha eladná saját ingatlanát, szívesen leszek én a segítségére. Ingatlanügyletekre szakosodott ügyvéd segíti munkám, aki akár Önnek is segítségére lehet! Egy kézben tudhat minden segítséget, ami lakás eladáshoz vagy vételhez kellhet. Használja ki kapcsolatrendszeremet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortoserkélybútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY