Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 41 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8216059
Referenciaszám: H342309
Frissítve: 8 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 28,4 millió Ft

28,4 millió Ft
916 129 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 863 Ft
Második évtől
117 826 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Budapest 13. kerületének egyik rejtett gyöngyszemét, Lőportárdűlő szívében található, 31 négyzetméteres, közepes állapotú lakóingatlanunkat, amely remek lehetőséget kínál mind magánszemélyek, mind befektetők számára. Ez a használt ingatlan egy modern, városi életérzést nyújt, miközben megőrzi a csendes, barátságos környék előnyeit. Az ingatlan egy tágas, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, amely ideális lehetőséget biztosít a kreatív belsőépítészeti megoldásokra. A fürdőszoba jól megtervezett, így a mindennapi kényelmet szolgálja. A Szabolcs utcában található ingatlan könnyen megközelíthető, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak. A közelben található busz- és villamosmegállók gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak Budapest további részeihez. A környék biztonságos, csendes, ideális választás lehet fiatal párok, egyedülállók vagy akár idősebbek számára, akik szeretnék élvezni a nyugodt városi életet. Az utcán történő parkolás lehetősége szintén előny, amely megkönnyíti az ingatlanhoz való hozzáférést. A Lőportárdűlő környéke számos szolgáltatást kínál, beleértve a közeli boltokat, éttermeket és kávézókat, ahol a helyiek mindennapjaik során pihenhetnek és feltöltődhetnek. A közeli zöldterületek és parkok lehetőséget adnak a szabadidős tevékenységekre, legyen szó sétáról, futásról vagy piknikezésről. A környék barátságos lakóközössége és a rendezett utcák mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona valóban otthonos legyen. Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy lehetőség arra, hogy saját stílusával és ízlésével alakítsa ki a jövőjét. Bármilyen kérdéssel vagy további információval kapcsolatban bátran keressen, hiszen célunk, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg. Az ingatlan iránti érdeklődését szívesen fogadjuk, és szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetését.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűpanorámabútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jászay Dorina Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jászay Dorina Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY