Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207701
Referenciaszám: H489073
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 157,5 millió Ft

157,5 millió Ft
1 831 395 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 498 358 Ft
Második évtől
653 435 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vannak megfizethetetlen dolgok az életben. Ilyenek a nagy teraszos penthouse lakások, mint amilyen ez is, ahonnan a leginkább élvezheted a nyugalmat a városi pezsgésben. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ A XIII. kerület egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében, a Ferdinánd-negyedben lévő Lőportár utcában, 2005-ben átadott, kb. 50 lakásos társasház 5. emeletén, 86 m² alapterületű, 82 m² erkéllyel rendelkező, párizsi panorámás, 3 szobás, 1 fürdőszobás, dupla komfortos, csendes, világos, jó állapotú lakása, 1db teremgarázzsal eladó. Miért válaszd ezt a lakást? - 82 m²-es, részben zöld, privát tetőterasz - aktív társasági élet, sok idő a szabad levegőn - párizsi panoráma - rendkívül csendes - tágas, világos közösségi tér - ablakos, nagy méretű fürdő - fiatalos design - azonnali megoldás, csak a bőröndöd kell hoznod - központi elhelyezkedés kiváló infrastruktúra - innen bárhova könnyen és gyorsan eljuthatsz A lakás különleges hangulatából a videó által kaphatsz egy kis ízelítőt. Érdemes megnézned. LŐPORTÁR 8 Kedves, fiatalos lakóközösség jellemzi. 2005-ben került átadásra, kb. 50 lakásos. Különlegessége a V alak, melyet középen függönyfalas üveg zárt lépcsőház köt össze. Akadálymentesített, karbantartott, az épületen belüli közlekedést lift segíti. Közös költség: 30.000Ft, minden egyedi fogyasztás alapján fizetendő PARKOLNI az utcán bejelentkezést követően ingyenesen lehet, egyébként fizetős övezet. Kötelezendően vásárolandó a lakáshoz 1db teremgarázs hely. Ennek ára 7,5MFt. FERDINÁND-NEGYED Az elmúlt években rohamos átalakuláson ment keresztül ez a korábban elhanyagolt, központi terület. Lassan már csak új építésű házakkal találkozhatsz. Fiatalos, lendületes közösség részesévé válhatsz. Miért költözz erre a környékre? - tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető - M3 (Lehel téri megálló), Villamos (14), Busz (15), Éjszakai járatok 950, 914 - papucstávolságban a bevásárlási lehetőség - Lehel Csarnok - legközelebbi bevásárlóközpont - WestEnd, pár száz méter - egészségügyi létesítmények közvetlen közelben - Honvéd Kórház - számos sportolási lehetőség - pl. Vasas Sport Club, de konditerem, tenisz, foci, kosárlabda pályák is vannak a közelben - játszóterek, parkok veszik körül - infrastrukturálisan jól felszerelt: pékség, kifőzdék, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat stb. - sétatávolságban a Hősök tere, illetve a Városliget A környéken jelenleg is több beruházás zajlik, ami várhatóan az ingatlanárakat még tovább fogja növelni, így egy értékálló és egyben kiváló adottságú ingatlan tulajdonosává válhatsz! ---- Mindig is egy nagy teraszos, legfelső emeleti, penthouse jellegű lakásra vágytál? Megtaláltad! Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom a számodra. Várom hívásod!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2005
Erkély:
82 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY