Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8128952
Referenciaszám: U0046526
Frissítve: 22 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 96,7 millió Ft

96,7 millió Ft
1 667 241 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 305 976 Ft
Második évtől
401 188 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Metropol 13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, a Westend City Center szomszédságában, a Lehel út és a Lőportárköz közti területen kerül megvalósításra. A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának. Megbízható, igényes beruházó több referencia építéssel a környéken. Egy modern és minőségi 3 szobás lakás várja azokat, akik az elegancia és a kényelem kombinációját keresik a West End közelében, Budapest szívében. Az épület új építésű és környezetbarát megoldásokat alkalmazva lett kialakítva, beleértve a hőszivattyú rendszert is, ami környezetbarát és energiatakarékos hűtést-fűtést biztosít. Lakás nettó 68,19nm erkély 8,75nm. A lakás három szobája bőséges helyet kínál a pihenéshez. Az ablakokon át beáramló természetes fény és a nyugtató kilátás garantáltan kellemes környezetet teremt mindennapi életéhez. Az erkélyről kilátás nyílik egy széles díszburkolattal kialakított csendes közre és a szemben álló új építésű modern házakra, és lehetőség van egy kis friss levegőn való kikapcsolódásra is. Az épületben emellett modern lift is található, ami megkönnyíti a mindennapi teendőket. Parkoló és tároló is tartozik a lakáshoz melyek ára csomagban 11M. Ez a lakás tökéletes választás mindazoknak, akik egy modern, minőségi és kényelmes otthont keresnek a városközpontban, de egyúttal értékelik a környezetbarát megoldásokat és a kényelmet a jó közlekedést és a pár percre található Lehel Piacot. Árnyékolás A vételár tartalmazza a távirányítós, elektromos aluredőnyöket. Önnek már nem kell foglalkozni az árnyékolással. Mennyezet hűtés-fűtés A legmodernebb hűtési-fűtési rendszer egy sokkal komfortosabb, egyenletesebb hőérzetet biztosít. Zajtalan, légmozgás mentes, magas hűtő- és fűtőteljesítményű rendszer, amely helyiségenként szabályozható, így az eltérő hőigények is megvalósíthatóak. Emelett nagyobb térkihasználhatóságot is biztosít, hiszen nincsenek fűtőtestek a szobákban, hatékonysága pedig az olcsóbb fűtés számlában mutatkozik meg. Zárt, parkosított kert A négy ütemből álló épületegyütteshez összesen 3.000 m2 parkosított kert tartozik majd. A dísznövényes, parkosítot kertek ütemenként megvalósulnak. A társasházak közötti kertek között nincsen átjárhatóság, amely a biztonságérzetet növeli, azonban mégis élvezhetjük az összeépített kertek által nyújtott tágas térérzetet és a kellemes látványt. AA+ minősítés A korszerű szigetelésnek, nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően az épület AA+ energetikai minősítést kap. A jelenleg érvényben lévő 12 fokozatból az AA+ fokozat a 2. helyen áll, amely kiemelkedően nagy energiahatékonyságot jelent, így Ön számíthat rá, hogy számlái alacsonyak maradnak.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
8,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kucsera András Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kucsera András Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY