Eladó lakás Budapest XII. kerület 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XII. kerület 83 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7998802
Referenciaszám: LK025476
Frissítve: 22 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 325 301 Ft/m²
83 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerület Zugligeten eladó nagy teraszos, panorámás lakás gyönyörű környezetben! CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!83nm/110 mioEladásra kínálunk a XII. kerületben, Zugliget és Svábhegy határán, a Normafa szomszédságában egy 83 nm-es, 2 és fél szoba + hallos, kiváló adottságú, nagy teraszos lakást, panorámával az erdőre és a budai hegyekre.LOKÁCIÓ:A 12. kerület Budapest egyik legzöldebb és legelőkelőbb része, nem csupán egy lakóhely, hanem egy életérzés is. A budai hegyvidék ezen része valódi menedéket nyújt lakóinak a város zajától. A közelben található erdők, parkok, a Normafa tökéletes helyszínei lehetnek a hétvégi sétáknak, kirándulásoknak vagy akár a reggeli futásoknak is. Tömegközlekedési kapcsolatok és a helyi infrastruktúra fejlettsége garantálja, hogy mindennek ellenére a belváros is könnyen elérhető maradjon. Az iskolák, üzletek és a kulturális lehetőségek közelsége pedig még komfortosabbá teszi az itt élők mindennapjait.A HÁZ:-  a társasház a 70-es években épült, szép állapotú- a lakók által szépen rendben tartott- 3 szintes, szintenként 1 lakással- kiváló, összetartó lakóközösség- a parkolás ingyenes, melyre a társasház előtt, az utcán van lehetőségA LAKÁS:- a társasház egy domboldalra épült, így az utca szintjéről a lakás bejáratához lépcsőn jutunk le- kiváló adottságokkal rendelkezik, akár amerikai konyhás, 4 szobássá is alakítható- költözhető állapotú, egyes részek felújításra szorulnak- kertkapcsolatos- világos, napfényes- abalakai az ősfás, erdős kertre néznek- a lakás fűtéséről gázkonvektor gondoskodik- minden fogyasztás egyedi mérőórák alapján fizetendő- tartozik hozzá a társasház első szintjén egy kb. 2 nm-es tárolóElosztása:- 1 db nappali + félszoba- 1 db külön bejáratú szoba- 1 db hall/étkező- 1 konyha- 1 db kádas fürdőszoba- 1 db wc- 1 db kamra- 1 db teraszAJÁNLOM:- azok számára, akik a városi élet nyüzsgése mellett a természet közelségére és nyugalomra is vágynak- fiatal pároknak, családalapítás előtt állóknak- gyermekes családoknak- lakás céljára,- kiváló elhelyezkedésének és adottságainak köszönöhetően befektetési célra is tökéletes választásFelmerülő kérdés esetén kérem, keressen minket bizalommal, felkészült kollégáink állnak rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY