Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy 54 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8264452
Referenciaszám: 360071129-8
Feltöltve: 3 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
1 648 148 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesten a XII. kerületben a kivételes adottságokkal rendelkező Sas-hegyen, megvételre kínálok egy földszinti, saját kertrésszel rendelkező 54 m2-es csendes, világos, kellemes hangulatú, 2 szoba plusz gardróbos lakást. A társasház az 1930-as években téglából épült, összesen négy lakás található benne. A ház szigetelése néhány éve megtörtént. A kapuval szemben található a lakás bejárata, innen és a kert egy részéről, panorámás a kilátás. Az ingatlanba belépve az előszobából balra nyílik a kádas fürdőszoba mosdóval és WC-vel, jobbra pedig a hálószoba, ami jelenleg galériázott. A galéria ha nincs rá szükség, könnyedén elbontható. Tovább menve, a bejárati ajtóval szemben, az előszobából nyílik a tágas, amerikai-konyhás nappali, aminek ablakai a saját tulajdonú, 93 m2-es intim kertre néznek. A nappaliban jelenleg nincs kandalló, de a kialakítására megvan a lehetőség. A lakásban található még egy 5 m2-es gardróbhelyiség, ami a nappaliból közelíthető meg. A lakás a kert felé hozzáépítéssel kibővíthető. Az új tulajdonosnak igény esetén megvan rá a lehetősége, hogy plusz egy szobával kibővítse. A fűtésről és a melegvízről kombi-cirkó gondoskodik. Vízóra saját mérővel. A rezsi alacsony, a közösköltség 12.500 Ft/hó. Az ingatlanhoz tartozik még egy, a pincében található kisebb tároló és egy nagyobb, szintén a pincében lévő közös tároló. Az utóbbi biciklik tárolására is alkalmas. A parkolás az utcán ingyenes. A ház lakóközössége rendes, együttműködő. A környezet csodálatos, a kertbe kiülve olvasgathatunk, társaságot fogadhatunk, vagy ha ahhoz van kedvünk, nagyokat sétálhatunk a Sas-hegyen. A Gesztenyés kert, a MOM Kultuláris Központ, a MOM Park, gyalog néhány perc távolságra van. A közelben több lehetőség is van a sportolásra, bevásárlásra. Iskolák, óvodák, játszóterek is találhatóak a közelben. A közösségi közlekedés kiváló, könnyedén eljuthatunk a város bármely pontjára. A lakástól néhány percre van a 8-as, 105-ös, 112 és 110-es, 102-es és 212-es buszok megállója, illetve az 59-es villamos megállója. A háztól autóval az M1 és M7-es autópályák gyorsan elérhetőek. A lakásban található beépített szekrény, a konyhabútor a gépekkel (mosogatógép, tűzhely, hűtőgép, igény esetén mosógép is) a vételár részét képezik. A képeken látható antik bútorok is eladóak, de ezek külön megállapodás szerint kerülnek értékesítésre. Természetesen utóbbiakat nem kötelező megvásárolni, csak egy lehetőség. Ha ki szeretne szakadni a város forgatagából és egy nyugodt, zöld környezetben szeretne élni, mindenképp érdemes megnéznie ezt a lakást. A lakás eladási ára: 89.000.000 Ft. Kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni? Keressen bizalommal, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz Szilvia Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz Szilvia Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY