Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kútvölgy 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kútvölgy 130 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8180432
Referenciaszám: 360071129-3
Frissítve: 20 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
1 692 308 Ft/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 696 119 Ft
Második évtől
912 735 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Budapest XII. kerület Városkút városrészen egy panorámás, nagy erkélyes, világos, penthouse lakást. A 3 lakásos társasház 2002-ben lett átadva, téglából épült. Az eladásra kínált lakás, a 4 szintes társasház legfelső emeletén található, de a hegyvidéki adottságoknak megfelelően, az utcafrontról 1. emeletinek számít. A lakás világos, ÉK és DNY-i fekvésű. A lakásban 3 különnyíló, parkettás hálószoba, amerikaikonyha, fürdőszoba, egy kis háztartási helyiség (WC-vel), és egy hatalmas, nagy belmagasságú nappali van, ez utóbbi a lakás központi részén található. A nappaliban padlófűtés van, de kandalló kialakítására is van lehetőség. A nappaliból egy hatalmas erkélyre lépünk, ahonnan minden évszakban gyönyörködhetünk a budai hegyvidék lélegzetelállító látványában. A szobákban van légkondicionáló berendezés, a konyhában pedig víztisztító. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs és egy kerti beálló, ezek külön vásárolhatók meg. A lakáshoz tartozik egy 30 m2 beépíthető padlástér is, ez benne van az irányárban. A háznak van egy hatalmas, közösen használt, gondozott kertje és egy kerti tároló, amit szintén közösen használnak a lakók. A kertnek van egy enyhe lejtése, így télen akár szánkózni is lehet benne, illetve nyáron kert partiknak, közös játéknak, vagy épp csendes kikapcsolódásnak adhat otthont. A házban közösköltség nincs, a víz, gáz, áramfogyasztás saját mérőórával működik. Az órák a kazánházban vannak elhelyezve. A környék csendes, tiszta levegőjű. A közelben található egy játszótér, de autóval 7, busszal 20 perc alatt a Normafán lehetünk. A Széll Kálmán tér autóval 12, busszal 27 perc alatt érhető el, de közlekedhetünk villamossal és fogaskerekűvel is. A háztól pár perc sétára két élelmiszerbolt is található. Ha szívesen megnézné a lakást, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz Szilvia Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz Szilvia Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY