Eladó lakás Budapest XI. kerület 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 88 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8286269
Referenciaszám: 3751_red
Feltöltve: 4 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 647 727 Ft/m²
88 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 805 Ft
Második évtől
601 575 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XI. Sasad kedvelt részén a Sashegy oldalában, csendes zöldövezetben KÍNÁLUNK ÚJÉPÍTÉSŰ 4 SZOBÁS LAKÁSOKAT, 2025. III. negyedévi átadással! Néhány perces sétával elérhető a Kilátó téri vagy a Beregszász téri játszótér mely nemcsak a gyerekeknek ad remek élményeket, de a felnőtteknek sportolásra, kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas környezet! A prémium szinten épülő társasházat megbízható, 1996 óta a XI-XII. kerületben tevékenykedő, több tucat referenciával rendelkező építőipari cég kivitelezi. A kis lakóközösségű, családias, 3 lakásos ház modern, mai igényeknek megfelelő stílusjegyekkel és műszaki tartalommal épül. A hőszivattyús fűtéssel rendelkező lakások egy új, komfortosabb minőséget képviselnek! Az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően formázhatja a belső tereket, választhat hideg és meleg burkolatot, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat...stb. (konyhabútort nem tartalmazza a vételár) AZ ELSŐ EMELETI LAKÁS hasznos alapterülete 88 nm, NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS. A fürdőszobán kívül egy külön wc, valamint a konyhához kapcsolódó kamra is a praktikus kialakítást jellemzi. Az amerikai konyhás nappaliból egy jól használható 13 nm-es erkélyre léphetünk ki, de a hálószobákhoz is kapcsolódik egy ugyan nem túl nagy terasz, de mégis, a használatával bezártság érzését oldja. A lakás déli fekvésű, napos, világos. Az ingatlan vételára: 145 M Ft. Gépkocsi beálló: 7 M Ft / db Tervezett átadás 2025 III. NEGYEDÉV! Csendes zöldövezeti fekvése miatt a Sasadi úti, illetve a Budaörsi úti tömegközlekedés néhány perces sétával érhető el, közelben jóhírű óvoda is található. Műszaki tartalmat, részletes alaprajzot külön kérésre küldünk! Ha Ön is szeretne a Sasadon a Sashegy oldalánál élni, ne habozzon, hisz a 2 újépítésű lakás hamar gazdára talál! Amennyiben pedig a XI. kerület belső részén kíván lakni egy újépítésű házban, az sem megoldhatatlan, hisz a beruházónak ott is van még 2 szabad lakása! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamraerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY