Eladó lakás Budapest XI. kerület 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245617
Referenciaszám: LK026339-4743741
Feltöltve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 129,6 millió Ft

129,6 millió Ft
1 200 000 Ft/m²
108 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 410 077 Ft
Második évtől
537 684 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tégláig visszabontott, majd felújított 108m2-es ingatlan, világos, tágas terek. Jól kigondolt, funkcionalitását tekintve remekül megtervezett helyiségek, ahol a hétköznapi élet egyszerűvé válhat! Előzetes: XI. kerület központi részén, mégis körülölelő zöldfás környezetben 108m2-es, 3 hálószobás, konyhával egybenyíló nappalival, 2 fürdőszobával és külön mellékhelyiséggel rendelkező, dupla erkélyes, világos, tágas ingatlan, az Irinyi József és a Karinthy Frigyes köztes szakaszán a Budafoki úton. Miért erre essen a választás: A jelenleg kevés a jó állapotú és ugyanakkor jól árazott ingatlan a piacon. -egész nap világos terek -K-i és Ny-i tájolás -2021-ben teljeskörű felújítás -3 rétegű műanyag nyílászárók -biztonsági ajtó -3 x 16A és éjszakai áramkör -új belső nyílászárók, tolóajtók, amelyek magas kategóriában lettek kiválasztva -beépített, értékálló, minőségi bútorok és praktikusan kialakított soft closing konyhabútor -kialakítható mosókonyha -Bosch konyhai gépek, indukciós főzőlap és mosogatógép -kiváló elosztás, kis és nagy gyermekek számára praktikus élhető terek -2 erkély, különböző adottságokkal -klíma minden szobában, igény esetén a gáz kiváltható -jó állapotú társasház megtakarítással -hívó lift -2 fürdőszoba WC-vel, plusz egy külön mellékhelyiség a vendégeknek -saját tároló Költségek: Közös költség: 42.300 Ft/hó Télen gáz számla: 11.000 Ft/hó gáz nélküli villany számla télen: 16.000 Ft/hó (klímával kifűtve A Ház: 18 lakásos társasház rendezett, tiszta, megtakarítással rendelkezik, belső zöldfás udvar és hívólift található. A belső lépcsőház pár éve festve volt és további tervben szerepel a külső hőszigetelés is. A lakás felépítése: A 108m2 alapterületű lakás két külön helyrajzi szám alatt lévő ingatlan egybevonásával jött létre. Ez által nem csak családosoknak (CSOK képes), de akar rövid vagy hosszú távú kiadásra is kiválóan alkalmas, az egyetemek közelsége, a kiemelkedő tömeg közlekedés és a fürdőszobák száma miatt is. Felmerülő kérdés és megtekintéssel kapcsolatosan állok rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY