Eladó lakás Budapest XI. kerület 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245616
Referenciaszám: LK026339-4743675
Feltöltve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 129,6 millió Ft

129,6 millió Ft
1 200 000 Ft/m²
108 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 410 077 Ft
Második évtől
537 684 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan két lakásból áll. A nagyobbik 73m2 a kisebbik 35m2. illeték kapcsán javaslom, hogy alkudjátok bele a kisebbik lakásét. A tulajdonos nagyon motivált és elszeretné adni még ebben az évben az ingatlant. Az ő eredeti árát már most 10M val csökkentettük és hajlandó tovább csökkenteni. A tulajdoni lapokon szereplő terheket előtörlesztette. Egy darab teher maradt rajta a Magyar állam felé ami 1.4M ft evvel kapcsolatosan beszéljünk telefonon és elmondom. Nem lesz gond annyi, hogy a birtoka adás ezért 30 nap. Egyébként nem lakják. Klímával ki lehet fűteni, ha ezt választják kb 16.000 ft a villanyszámla. Gáz kedvezően jön ki. A lakás 3x16A plusz van egy éjszakai áramkör. Nagyon hangulatos a lakás, a parketta a hűtő alatt be van feketedve mert a bérlőt nem érdekelte a vízszivárgás. A bérlők után teljes festés történt így a lakásra szerintem semmit nem kell költeni. A jelenlegi bútorok közül a keleti tájolású hálószobában ágy és a szekrény ami nem biztos, hogy marad, de az is alku kérdése. Jó minőségű. Én biztos kérném. Minden más beépített így marad. A konyha szekrény tervezése fantasztikus. A lila előlap amit, cserélnék, de minden más jól kigondolt, minőségi tervezés. A lakásban 50% a tolóajtó. Nagyon jó mosókonyhát ki lehet alakítani. Kondenzációs kazán van, de arra csak a fűtés van rákötve, de a rendszeren lehet változtatni. A két lakásban egy gáz óra van. Ha valaki mégis ketté szeretné választani lehetséges elég egyszerűen. Air bnb re szerintem tökéletes. 4/6 villamos 3 perc séta. A lakás nem zajos, de ha kimegyünk a nagyobbik teraszra a Budafoki út felé nyilván lehet hallani a forgalmat. Világos, napos, esőben fényképeztem, (kivéve a teraszokat) jó az elhelyezkedése. Nagyon kellemes a belső kert. Kérdés esetén állok rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY