Eladó lakás Budapest XI. kerület 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 69 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8244864
Referenciaszám: IV-A-001
Feltöltve: ma

Eladó 3 szobás téglalakás 112,45 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - Lake11 lakóparkban

Budapest XI. kerület
112,45 millió Ft
1 629 705 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 355 810 Ft
Második évtől
466 531 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A LAKE11 lakástípusai minden élethelyzetre nyújtanak megoldást. A kínálatban stúdió lakások és a nappali mellett 1-4 hálószobával rendelkező családi otthonok is megtalálhatóak. Különleges életteret kínálnak a belső kétszintes DUPLEX apartmanok, Penthouse-ok, illetve a tóparti „Villaházak”. Az extra nagy alapterületű prémium lakások pedig valódi alternatívák lehetnek a családi házat keresők számára is. A lakások az átlagnál tágasabb, a használhatóságot szem előtt tartó alaprajzi kialakítással, nagy teraszokkal és gazdagon telepített zöld kertekkel várják leendő lakóikat. A LAKE11 Home & Park lakásait az ATENOR a piaci sztenderdekhez képest jóval magasabb műszaki tartalommal kínálja. A lakások Az otthonok megfelelő klímáját és használati meleg víz rendszerét geotermikus rendszer biztosítja, a soha ki nem fogyó földenergiát hasznosítva. Így a LAKE11-ben mindenki egy 100%-ban gázkitettség nélküli, kedvező fűtési költségekkel Az ATENOR 2008-ban elsőként jelent meg Magyarországon, mint zöld irodaépület-fejlesztő és azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy projektjei összhangban legyenek a legmagasabb ökológiai követelményekkel. A tíz európai ország 14 városában aktív, a brüsszeli tőzsdén jegyzett, nyilvános, nagy múltú európai cég eddigi portfóliója összesen 1.300.000 m2-nyi 33 csúcsminőségű, modern bérelhető iroda-, továbbá lakossági és vegyes használatú projektből áll. A Budapesten található a 123 000 m2-es, Váci Greens irodapark elsőként kapta meg a legmagasabb, BREEAM Excellent minősítést (fenntartható építést minősítő, nemzetközi rendszer) 2011-ben, mellyel azóta az összes épülete büszkélkedhet. Fejlesztéseit meghatározó alapelvük: óvni a zöld környezetet és biztosítani a fenntarthatóságot.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
2024. április
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soponyai Tünde Lake11 Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soponyai Tünde Lake11 Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok