Eladó lakás Budapest XI. kerület 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 44 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8232819
Referenciaszám: LK047753
Feltöltve: 10 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 116,9 millió Ft

116,9 millió Ft
2 656 818 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 369 892 Ft
Második évtől
484 994 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BudaPart egyik legjobb fekvésű 44 nm -es lakása 12 nm DUNAI PANORÁMÁS terasszal eladó! A Dunapart mellett fekvő akadálymentes társasház emeleti otthonát szellős, tágas terek és 3 méter belmagasság jellemzi. Kedvező fekvése miatt intim, ugyanis a helyiségek ablakai zöld parkra néznek. A lakásba ezáltal beáramlik a természetes napfény, Dél égtáj felé néz. Az amerikai konyhás nappaliból és a hálószobából nyílik a nagy méretű terasz (12 nm), mely a zöld parkra és a Dunára enged kilátást.A minden kényelmet biztosító modern háztartási készülékek (mosó - és szárítógép, mosogatógép, tűzhely, sütő, szagelszívó), a lakás műszaki felszereltsége (elektromos redőny, klíma) és bútorai (a közlekedőben, a hálószobában tárolásra alkalmas nagy méretű gardróbszekrények, a konyhabútor és a fürdőszobában beépített pipereszekrények) az ár részét képezik!A lakáshoz megvásárolható 3 nm – es tároló, melynek ára további bruttó 3. 810. 000 Ft és egy autóbeálló a teremgarázsban, melynek ára további bruttó 15. 240. 000 Ft. KÖRNYÉK:Az OTTHONOD, az IRODÁD, a TALÁLKOZÓHELYEDA Duna mellett fekvő területen minden egy helyen, ami fontos lehet a mindennapokban!Ellátottság szempontjából a lakópark helyzete kiemelkedő, kifejezetten jól el van látva kisebb-nagyobb üzletekkel (pl: Rossmann, Gyógyszertár, SPAR, kávézók, éttermek) és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal (konditerem, strand, sporttelep), irodaházakkal. Az exkluzív lokáció, a dunai környezet, a kiváló tájolás, a modern lakások és a jó közlekedés egyszerre biztosítják az ingatlan bérbeadhatóságot hosszú és rövid távon egyaránt.A megépítése óta töretlen népszerűségnek örvendő épületegyüttes ingatlanai tökéletes választás azok számára, akik értéktartó, könnyen kiadható, ugyanakkor békésen, színvonalasan élhető környezetben keresnek otthont vagy befektetési lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Zsuzsanna Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Zsuzsanna Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY