Eladó lakás Budapest XI. kerület 103 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 103 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8218569
Referenciaszám: M285693-4721834
Frissítve: 9 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 241,9 millió Ft

241,9 millió Ft
2 348 544 Ft/m²
103 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 765 414 Ft
Második évtől
1 003 593 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a különleges penthouse lakást Budapest XI. kerületének egyik legkeresettebb környékén! Az ingatlan a legfelső szinten helyezkedik el egy elegáns, nyolclakásos társasházban, a Feneketlen-tó közvetlen közelében, mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől. A kiváló közlekedési lehetőségek, például a 4-es metró, a 49-es villamos és a 7-es busz, könnyed hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez. Ez a lenyűgöző lakás kiemelkedik egy hatalmas panorámás tetőterasszal, amely a budai hegyekre és a Citadellára nyújt festői kilátást. A terasz egyedi tervezésű, fűthető télikerttel van felszerelve, üvegezett borítással és elektromos árnyékolóval, így az év bármely időszakában élvezheti a kényelmet. A lakás déli fekvése miatt a napfény minden nap árad a tágas tereibe, köszönhetően a sok ablaknak. A társasház 2008-ban épült, és a legfelső szint ráépítése 2015-ben történt, magas színvonalú kivitelezéssel. A modern nyílászárók és a kiváló hőszigetelés biztosítja az alacsony fenntartási költségeket, míg a hűtő-fűtő klímák és a korszerű Wolf kondenzációs kazán a kényelmes hőmérsékletet garantálják. Az energiatakarékos rendszernek köszönhetően a gázszámla mindössze 6000 Ft/hó. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali, beépített Siemens és Bosch gépekkel és egy elegáns ebédlővel, valamint két kényelmes hálószoba, egy fürdőszoba, egy kamra és egy mosókonyha WC-vel. Az emelet egy exkluzív master hálószobát kínál, tágas fürdőszobával és nagy beépített gardróbszekrényekkel. Emellett a lakás három teraszt is kínál, köztük a közel 100 m?-es tetőteraszt és a 20 m?-es télikertet, valamint két további teraszt az alsó szinten, amelyek közvetlen hozzáférést biztosítanak a nappaliból és egy hálószobából. Az ingatlanhoz tartozik egy mélygarázs parkolóhely és egy zárható tároló is. Ha egy nyugodt, zöld környezetben elhelyezkedő, prémium lakást keres, ez az ajánlat tökéletes választás lehet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY