Eladó lakás Budapest XI. kerület 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973402
Referenciaszám: LK023746
Frissítve: 21 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
907 792 Ft/m²
77 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem CSOK igényelhető! Újbuda zöldövezeti részén 77 nm-es tetőtéri lakás, autóbeállóval eladó!A XI. kerületben, kiváló közlekedés mellett, egy 1900-as években épült, de 2000-ben teljes körűen felújított és azóta is karbantartott, 9 lakásos társasház legfelső lakása várja új tulajdonosát.A lakás a ház második emeletén található, zárt lépcsőházból nyílik, közvetlen szomszéddal csak alulról érintkezik, csendes, zöld kertre néz. A ház tetőszerkezetét 2023 nyarán renoválták és szigetelték, így a lakás fölötti tetőt is! Az előtérből néhány lépcső vezet le a nappaliba, melyet egymás mögött két külön bejáratú szoba követ, majd végül a konyha-étkező, és a fürdő-WC zárja a sort (ld. alaprajz). A helyiségeket gipszkarton falak választják el egymástól, melyek könnyen mozgathatóak, ha az új tulajdonos más térszervezésben gondolkodna. A lakás ablakai egy irányba, K-re tájoltak.Az ingatlan egyedi cirkó fűtéssel rendelkezik, radiátoros hőleadókkal, illetve 2 db korszerű hűtő/fűtő klíma segítségével is szabályozható a hőmérséklet. A lakás rezsi fogyasztását (víz, villany, gáz) saját órák mérik, így az elszámolás is ez alapján történik.A környék infrastruktúrális adottsága páratlan. Pár percen belül elérhető minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, úgy, mint: bevásárlási lehetőség (Aldi, Spar, Tesco,DM, Rossmann), óvodák, iskolák, park, futópálya, uszoda, edzőterem, de az Allee, vagy az Etele Pláza sincs messze, akárcsak az M0, M1, M7, M6 autópályák. Rendezett, biztonságos környék, jó lakóközösség, kevés szomszéd, ápolt, közös használatú kert, bicikli tároló, egy autónak udvari beállási lehetőség.Bővebb információért keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buday Tímea Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buday Tímea Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY