Eladó lakás Budapest XI. kerület 169 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 169 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910495
Referenciaszám: 213305924
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 244 millió Ft

244 millió Ft
1 443 787 Ft/m²
169 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 772 059 Ft
Második évtől
1 012 306 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XI.ker. Mányoki úton 169nm 5 szobás SZECESSZIÓS stílusú villalakás. Kiváló lokáció mindenhez közel, de nem főúton található gellérthegyi kuriózum. Az 1911-ben épült villaépületet Strasser Bertalan -aki korának legnagyobb könyvkiadó vállalatának volt a tulajdonosa- és felesége építette, a villa jelentős helyszíne volt a XX. századi magyar kulturális és társadalmi életnek. Hordozza a szecesszió stílusjegyeit: félköríves teraszok, oszlopsorok, magas ablakok, a lépcsőház ólomüveg ablakai, kovácsoltvas korlátokkal és gipsz díszítőelemekkel. Az épület Faludi Ferenc tervei alapján valósult meg. Az egész lakást hatalmas terek jellemzik.  A telek 1700 nm-es ős fás, enyhén lejtős. A 169 nm (+ teraszok) 4m belmagassággal rendelkező impozáns villalakás három égtáj felé is tájolt, gyönyörű napfényes.  5 szobás, két fürdőszobás, külön konyha-étkezős, valamint egy nagyméretű előszoba-hallos elrendezésű.  6,82 nm-es loggia és 5,48 nm-es erkély kapcsolódik a lakáshoz déli és nyugati irányból. Két évvel ezelőtt a fűtést korszerűsítették, ekkor egy Viessmann típusú gázkazán került beépítésre.  A villát hatalmas ősfákkal, parkosított kert veszi körbe. Az ingatlan tökéletes tere lehet egy családi otthonnak, de irodának, rendelőnek, cégközpontnak is alkalmas reprezentatív mivolta miatt.  Amiben még segíteni tudok Energetikai tanúsítvány, bankfüggetlen hitelügyintézés, közjegyző,  ingatlanra szakosodott ügyvéd.  Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.  Hétvégén is.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1914
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY