Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 81 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8132001
Frissítve: 5 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 975 309 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető állopotban lévő, nagyon igényes lakás, Sasadon, csendes, családias, kertvárosias hangulatú, nagy átmenő forgalom nélküli részen, szinte piaci ritkaságként, eladó. A lakás négy lakásos társasházban található, a garázzsal, táróval, erkély méretével együtt, összesen 116m2. Ez az otthon, vagy, kellemes hozamot jelentő befektetési ingatlan, 81 négyzetméteres, - 4 négyzetméter a 8 négyzetméteres erkélyből, az alapterületbe beszámolva, - de tartozik a lakáshoz egy 17 négyzetméteres garázs, és egy 14 négyzetméteres tároló terület, amelyek a lakás árában nincsenek benne, de köteleuően megvásároladóak. A tároló 5.000.000 Forint, a garázs 8.000.000 Forint, de a lakáshoz tartozik még egy kocsi beállási lehetőség is, ami viszont a lakás árában benne van. A családi fészek erkélyes, nagy tágas, 8 négyzetméteres, csendes, kellemes erkély ad további kényelmet az itt élőknek. A lakás szobái tágasak, jól berendezhetőek, külön nyílnak, kellemes szeparációt, adva az itt élő generációknak. Minden helysége ablakos, és redőnyökkel ellátott. A tájolása a lakásnak délkeleti, benapozott, utcai, és kerti nézetű. A fürdőszobában, kád, és zuhanykabin is van, ami szintén kuriózumnak számít. Az értékeit, ha ideköltözik, kiépített riasztórendszer védi, a ház szűk, barátságos, egymást segítő közössége mellett. A lakás klímával felszerelt, egy új 3,5KW-os Gree Dark Comfort X márka jelzésű hűtésre- fűtésre alkalmas inverteres klímával. A lakás tartozéka még, egy 14 négyzetméteres tároló, és egy külön helyrajzi számon lévő, dupla garázs fele. A tároló, és a garázs árát, a vételár tartalmazza. A társasházi közös területen kívül, rendelkezésre áll minden lakáshoz, egy saját használatú kertrész is, a megosztási rajzon 3. számmal jelzett tartozik ehhez a lakáshoz. Közös költség nincs, csak a társasházi közös vízfogyasztást (locsolás), kukadíjat, illetve közös áramfogyasztást kell megfizetni. Tömegközlekedési ellátottságában, séta távolságon belül vannak megállók, bármerre indulna is útjára, könnyen találhat tömegközlekedési csatlakozást. Sasad lokáció, márkaneve is lehetne az igényes otthonoknak. A közelben, akár sétálva is, minden infrastrukturális ellátottság, amely egy igényes életvitelhez szükséges könnyedén megtalálható. Óvodától, a nagy áruház láncokig, bármit találhat a környékben. Csendes, kertvárosi lakás, gyermeknevelős, családias, igényes környezetben, olyan helyen, és olyan jó adottságokkal, ami ritkaság a piacon. Látnia kellene, - és nem csalódna.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaösszkomfortosfűtött garázskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoserkélyriasztóklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY