Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 62 nm
Hirdetéskód: 7756031
Frissítve: 18 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
1 258 065 Ft/m²
62 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 806 Ft
Második évtől
323 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sasad közkedvelt részén a Sasadi úton 6 lakásos 2 emeletes társasházban 1. emeleti lakás , körbe napozott, világos, zöldre néző, jó beosztású 61 m2 es lakás, amely nappali, két hálószoba , előszoba, konyha, kamra, fürdő, WC és erkélyből áll. A lakás duplakomfortos, jó állapotú, a fürdőszoba felújított, a lakás műanyag nyílászáró ablakokkal kialakított, a fűtést és melegvizet új, korszerű kondenz gázkazán biztosítja, a hő leadás radiátorokkal történik, amely digitális termosztáttal szabályozható. TÁROLÓ A lakáshoz tartozik egy kb 7 nm es tároló PARKOLÁS A társasházi kertben a lakóknak autóbeállásra van lehetőség, a beállót az ár magában foglalja. KÖLTSÉGEK A közös költség 10.000,-Ft havonta ÉPÜLET A társasház az 1969-70 es években épült, osztatlan közös tulajdonú kertben, földszint + két szintes, 6 lakásos, jó állapotban levő, karbantartott, teljes homlokzatában körbe szigetelt ház. A közös használatban levő kert gondozott, szép állapotban van, kisgyermekes családok számára is ideális kialakítású. INGATLAN HELYSZINE Buda XI. ker. Sasadi út, zöldövezetben levő családi házas, csendes nyugodt környezet. A közelben több bevásárlási lehetőség is adott, iskola, óvoda, játszóterek, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben biztosított. Tömegközlekedése kiváló, 53 vagy 8E busszal könnyen megközelíthető Buda és Pest központja. Közelben találhatóak az Eleven Center üzletei, ALDI, autóval hamar elérhető az M1/M7 es autópálya és a budaörsi bevásárló központok ( Praktiker, Tesco, Auchan, IKEA, Media Markt )

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 863 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 863 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY