Eladó lakás Budapest XI. kerület, Nádorkert 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Nádorkert 58 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8265764
Referenciaszám: H491997
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 586 207 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ön is egy megfontolt BEFEKTETŐ vagy saját részre keres lakást? Budapest legdinamikusabban fejlődő városrészében a XI. kerületben, a népszerű Alíz utcában csak Önre vár egy értékálló ingatlan befektetés! Világos, jó elosztású Nappali + 2 teljes hálószobás 53 m2 alapterületű otthon + 10.5 m2 Erkéllyel a 3. emeleten. Liftes 2018-ban épült 9 emeletes társasházban. A legjobb adottság a lokáció. A város legjobb részén a Duna közelében, modern újonnan épített házak igényes szomszédjaink társaságában érdemes igazán vásárolni. A Bolero lakóparkban vannak boltok, éttermek és kávézók. A közlekedés könnyed és egyszerű. A közelben van az EGYETEM és a környéken rengeteg az irodaház, ami rendkívül felkapottá teszi a helyet, így egyszerű kiadni az ingatlant hosszútávra. A lakóparkban a következő szolgáltatások vannak: kutyafuttató, játszótér, fitness park, közösségi terem, fodrászat, kozmetika, üzletek. A lakás kényelmes és otthonos. Praktikusan kialakított külön fürdőszoba és wc helyiséggel. A kilátás minden szoba ablakából igényesen rendezett kertekre esik. A kényelmet szolgálják: Elektromos redőnyök, fűtő-hűtő Klíma, teljes felszereltségű konyha, riasztó, szunyogháló, Egyedi mérős házközponti fűtés. A lakás rezsi nagyon kedvezően alakul. Teremgarázshely (elektromos töltés kiépíthető) és Tároló (3 m2 - 4m belmagasságal) KÖTELEZŐEN megvásárolandó összesen további 13.5 M Ft-ért! (a beálló és tároló nagyon közel van a lejárathoz) Ügyfeleink akik itt vásároltak ingatlant, kivétel nélkül elégedettek voltak a döntésükkel mivel ez a társasház a korábbi etapban épült jobb minőségben! Tegye biztos helyre a pénzét! Hívjon most megtekintési időpontért! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2018
Erkély:
10,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár-Benkő Szilamér Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár-Benkő Szilamér Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY