Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213445
Referenciaszám: H489721
Frissítve: 2 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 117 910 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest legfiatalosabb kerületének központjában keresi új tulajdonosát egy tégla építésű, jó állapotú liftes társasház 1. emeletén található, 67 m2-es, 3 szobás nagypolgári lakás. Ha kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkező helyen szeretné megtalálni új otthonát vagy irodáját, akkor ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - Budapest XI. kerülete, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzete. - Kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkező környék. - Karnyújtásnyira elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Az Allee bevásárlóközpont és a Fehérvári úti Vásárcsarnok 3 perces sétatávolság. - Rengeteg felsőoktatási intézmény, szórakozóhely, étterem és szolgáltató elérhető közvetlen közelben. - 3 perc séta az M4-es metró és számos villamos valamint buszjárat megállója. TÁRSASHÁZ: - 1920-es években épült, 5 szintes, liftes téglaépület. - Külső homlokzat felújítása 2020-ban megtörtént, állapota kiváló. - A társasház belső homlokzata és a lépcsőház gondozott, átlagos állapotú. - Anyagi helyzete rendezett, az épületet folyamatosan karban tartják. - Lakóközössége kulturált, vegyes korosztály. LAKÁS: - Első emeleti, 67 m2-es, 3 szobás, jó állapotú és elrendezésű ingatlan. - Elosztása: előszoba, nappali, konyha-étkező, kamra, két külön nyíló hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség. - A hatalmas ablakok a társasház méretes belső udvarára néznek, a lakótér világos és csendes. - Nyílászárói fa szerkezetűek, koruknak megfelelő állapotban vannak. - A konyha ablaka műanyag szerkezetű, korábban ajtó volt a helyén, ami átalakításra került. - Az ingatlan számos esztétikai és műszaki felújításon esett át, lakói folyamatosan gondozzák. - Kicserélték a bejárati ajtót, a burkolatokat, vízvezeték csere a fürdőszobában és a mellékhelyiségben is megtörtént. - A szobák parkettával, a fürdő, mellékhelyiség és a konyha járólappal burkolt, az előszobában linóleum padló található. - Fűtését gázkonvektor, a hűtést a nappaliban található klíma biztosítja, a melegvízről átfolyós vízmelegítő gondoskodik. - Közös költsége 24.900.- Ft/hó mely tartalmazza a vízfogyasztást is. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Személyesen - Online személyes bejelentkezéssel FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani az Ön számára hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Kérdés esetén és megtekintési időponttal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY