Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166035
Referenciaszám: U0046720
Frissítve: 14 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 189,8 millió Ft

189,8 millió Ft
2 206 977 Ft/m²
86 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 600 560 Ft
Második évtől
787 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lépj be az álmaid otthonába a lenyűgöző ÚJÉPÍTÉSŰ, KÜLÖNLEGES, VÍZPARTI LAKÓPARKBA! Ebben a panorámás, nappali + 3 hálószobás lakásban a modern életstílus minden eleme megtalálható. Képzeld el, ahogy a tágas nappalidból közvetlenül a Duna csodálatos panorámáját élvezheted, míg a másik szobából a Gellért-hegy lenyűgöző látványa tárul eléd! Ez a vadonatúj lakás 2 fürdőszobával rendelkezik, ahol az egyik káddal, a másik pedig walk-in zuhanyzóval van felszerelve, és egy külön WC kézmosóval is szolgálja a kényelmedet. Az extra feláras burkolatok még elegánsabbá és kifinomultabbá teszik az otthonodat. A lakásban található okos otthon rendszer, videós kaputelefon és elektromos alumínium redőnyök biztosítják a maximális kényelmet és biztonságot. A Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszere garantálja a "A+" energiafelhasználású besorolást és a rendkívül alacsony fűtési költségeket. A lakópark szolgáltatásai között megtalálható: Fitneszterem közvetlenül az épület földszintjén Szauna közvetlenül az épület földszintjén Grillterasz a baráti összejövetelekhez Kiépített kamerarendszer a biztonság érdekében 24 órás portaszolgálat két fővel Családi bölcsőde Önkormányzati fenntartású óvoda Baba játszószoba Hagyományos és vizes játszótér különböző korosztályok számára Csónakház a telekhez tartozóan Ez a csodálatos lakás egy 3 hektáros telken parkosított kertben található, ahol közvetlen kapcsolatot élvezhetsz a folyóval, hiszen a telek egészen a Dunaparton kiépülő sétányig nyúlik. A lakáshoz két elektromos töltőhelyes teremgarázs hely is vásárolható, melyek a lépcsőházi/lift bejárathoz közel helyezkednek el, külön helyrajzi számon 7,1MFt/db áron. Emellett külön tároló is megvásárolható 2,1MFt-ért. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy igazán különleges, vízparti otthon boldog tulajdonosa legyél a XI. kerületben!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rozgonyi György Otthon Centrum - XII. kerület - Kiss János Alt. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rozgonyi György Otthon Centrum - XII. kerület - Kiss János Alt. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY