Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 47 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8277770
Referenciaszám: 889489
Frissítve: 7 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 87,5 millió Ft

87,5 millió Ft
1 861 702 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 276 865 Ft
Második évtől
363 020 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*for english please scroll down* Eladó egy vadonatúj, tágas, 2 szobás 47m²-es, erkélyes (6m²) lakás az augusztusban átadott Elit 3-as lakóparkban, amely azonnal költözhető. Az ingatlan teljesen berendezett, minden helyisége új és igényesen kialakított. A prémium kategóriás beépített konyha teljesen gépesített, tartalmazza a főzőlapot, sütőt, páraelszívót, mosogatógépet és hűtőt. A nappali olasz design kanapéval és minőségi bútorokkal van felszerelve, elegáns textil kiegészítőkkel. A lakás távfűtéssel, valamint hűtő-fűtő klímával rendelkezik, amelyek energiatakarékosan biztosítják a kényelmet. A délkeleti tájolásnak és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően a lakás rendkívül világos, az elektromos redőnyök pedig tovább fokozzák a komfortot. Közös költség: 20.000 ft / hó Az ingatlanhoz tartozik egy elektromos autó töltésére alkalmas teremgarázs hely, amely kötelezően megvásárolandó 8 millió Ft-ért. *ENGLISH* A brand new, spacious, 2-room 47m² apartment is for sale in the Elite 3 residential complex, which was handed over in August, which can be moved immediately. The property is fully furnished, all rooms are new and tastefully designed. The premium built-in kitchen is fully mechanized and includes hob, oven, extractor hood, dishwasher and fridge. The living room is equipped with an Italian design sofa and quality furniture with elegant textile accessories. The apartment has district heating and cooling-heating air conditioning, which provide comfort in an energy-saving way. Thanks to the southeast orientation and large glass surfaces, the apartment is extremely bright, and electric shutters further enhance comfort. Common cost: 20.000 HUF / month The property has an underground garage space suitable for charging electric cars, which must be purchased for HUF 8 million.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
A+++
összkomfortosgarázsamerikai konyhateraszbútorozottliftredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Gergely Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Gergely Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY