Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 142 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8227793
Referenciaszám: H488741-4729120
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 760 563 Ft/m²
142 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 044 Ft
Második évtől
1 037 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XI. KERÜLETBEN, KELENFÖLDÖN ELADÓ 124 NM-es KÉTSZINTES EXKLUZÍV LAKÁS BARTÓK bÉLA útón. Megvételre kínálunk egy exkluzív, kétszintes, 124 m²-es, duplakomfortos legfelső emeleti duplex lakást a Bartók Béla úton, a XI. kerület szívében. A lakás tartozéka egy 21 m²-es tetőterasz is és egy 18 m²-es, ablakos tárolóhelyiség, amely közvetlenül kapcsolódik az ingatlanhoz és akár egy különálló garzon lakásként, de akár lakás bővítés céljából is ideális lehet. Az ingatlan a társasház legfelső, 6. emeletén található, ahol a lift az 5. emeletig közlekedik. A lakás kelet-nyugati tájolásának köszönhetően rendkívül világos, a társasház pedig gondozott belső kerttel rendelkezik. Lokáció: A Bartók Béla úton található ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csupán pár percre van a Kosztolányi Dezső tértől. Bár központi helyen található, a lakás csendes. A közelben számos bevásárlóközpont, oktatási intézmény és sportlétesítmény érhető el, valamint a Feneketlen-tó is karnyújtásnyira van. Elrendezés: A lakás elrendezését egy belsőépítész tervei alapján alakították ki, a tetőtér beépítése 1997 és 2005 között zajlott, a munkálatok során a tető teljes felújítására és szigetelésére is sor került. Az alsó szinten egy tágas, amerikai konyhás nappali, étkező és dolgozószoba található, amely könnyen visszaalakítható hálószobává. Ezen a szinten található még egy kamra és egy fürdőszoba pezsgőfürdős sarokkáddal és WC-vel. Az emeletre kényelmes lépcső vezet, ahol 2 hálószoba, egy fürdőszoba török szaunával felszerelt zuhanykabinnal, WC-vel és bidével, valamint a lenyűgöző kilátással rendelkező, részben fedett 21 m²-es terasz kapott helyet. Mindezek mellett rengeteg tároló helyiség lett kialakítva elsősorban a ferde tető alatti részeken, okosan kihasználva a holt tereket. Az alsó szint Bartók Béla útra és Dél-Budára néz, míg a felső szint szobái és a terasz panorámás kilátást nyújtanak a budai hegyekre, egészen a Citadelláig. A lakás burkolata többnyire tölgyfa parketta intarziás betétekkel. A fűtést és meleg vizet Chaffoteaux típusú cirkó biztosítja, és az ingatlan saját vízórával rendelkezik. A közös költség 50.841 Ft (142 m²). A lakásban három légkondicionáló biztosítja a kellemes hőérzetet. A vételár részét képezik a beépített bútorok, háztartási gépek, a felső szinten lévő hálószoba bútorzata, valamint az alsó szinten található bőrgarnitúra. Továbbá a közös használatú pincerészben 3-4 m² tárolóhely biztosított. Ajánlom ezt a lakást azoknak, akik Budapest leggyorsabban fejlődő részén szeretnének élni, a 11. kerület nyugodt, de mégis viszonylag központi részén! További információért, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
E
összkomfortosbútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Szilvia Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Szilvia Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY