Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 221 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 221 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8160060
Referenciaszám: U0046603
Frissítve: 1 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 750 millió Ft

750 millió Ft
3 393 665 Ft/m²
221 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 373 131 Ft
Második évtől
3 111 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A páratlanul exkluzív, Gellért-hegyen található 4 szobás luxus penthouse különlegessége a duplex, belső kétszintes kialakítás. A nappali + 3 hálószobán kívül a funkcionalitás is szerepet kapott: gardrób, mosókonyha, saját feljáratú lift a beálló szinttől a penthouse szintig. 6 db beálló tartozik az ingatlanhoz, ez egy külön szint, amihez csak a penthouse-nak van hozzáférése. Az ár tartalmazza a beállókat. A lakás helyiségeiből 3 db külön terasz nyílik, mely összesen 135 m2. A legfelső szinten lévő hatalmas terasz kilátása zöldre néz, itt kialakítható saját feszített víztükrű medence is ( Zuchetti Faraway pool). A -1 szinten 6 db beálló tartozik a lakáshoz, egyedileg kialakítható wellness részleg, gym is. A lift a garázs szintről közvetlenül a lakásba érkezik meg. A tervezésnél hangsúlyt kapott a teraszok privát, növényekkel zárt elrendezése, árnyékolása. LOKÁCIÓRÓL: A Gellért-hegy Budapest egyik legexkluzívabb és legkeresettebb lakóövezete, amely csendes, zöld környezetben található, mégis közel a város központjához. A lakás tágas és napfényes, köszönhetően a nagy ablakoknak, üvegfelületeknek és a nyitott elrendezésnek, amely maximálisan kihasználja a természetes fényt és a gyönyörű panorámát. A lakás összes helyiségéből, teraszából gyönyörű zöldre néző panoráma nyílik. BELSŐÉPÍTÉSZET: A magas minőségű teljes belsőépítészeti tervezést az exkluzív otthonok megálmodója és megvalósítója Magyarországon, a SOLINFO Group készítette. A világ vezető design márkái kerültek a látványtervbe, mint Roche Bobois, Missoni Home, Wever & Ducré világítás/lámpák, IWC Home ágyak, B&T Design irodai szék, Linie Design szőnyegek, Molteni dohányzóasztal, Meridiani Lounge fotel, SABA kanapé, GUBI Lounge szék, TRIBÚ kültéri kanapé modul, KETTAL kültéri bútorok, MOGG asztal, Bolia szőnyeg. Gépesítés: Miele sütő, mosogatógép, mosógép, szárítógép, főzőlap, páraelszívó, indukciós fűtésű Tepan Yaki, indukciós hevítésű főzőlap wokmélyedéssel, Liebherr hűtőszekrény, fagyasztószekrény, Cielo, Blanco szaniterek, Hangsrohe csaptelepek. További extrák... Gőzgenerátor a fürdőszobában, Liebherr bortemperáló szekrény, PurePro víztisztító rendszer, Zucchetti "Faraway pool", jakuzzi, edzőtermi gépek. MŰSZAKI TARTALOM: A lakásban található további kényelmi funkciók közé tartozik a mennyezeti hűtés-fűtés, valamint egy beépített okosotthon rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással irányítsuk otthonunk világítását, hőmérsékletét és biztonsági rendszerét, ujjlenyomatos biztonsági zár, riasztó. Az ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik, 2024-ben költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Terasz:
135 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éles Gabriella Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éles Gabriella Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY