Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 144 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 144 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8152103
Referenciaszám: H486013
Frissítve: 16 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
2 076 389 Ft/m²
144 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes adottságú otthon, mely csak arra vár, hogy új lakói beköltözzenek. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ XI. kerület Gellért-hegyen, az Iglói utcában, a Citadella lábánál, 144 m² alapterületű, 30 m² ERKÉLY, 4 szoba, külön konyhás, D-DNY-i tájolású, NAPFÉNYES, 1. emeleti, FELÚJÍTOTT, ’30-as években épült villában, PANORÁMÁS, 2 beállóval rendelkező lakás eladó. MIÉRT ez a lakás? A jelenlegi piacon nehéz olyan ingatlant találni, ahol valóban minden stimmel: - városi és zöld panoráma - jó méretű terasz, ahonnan mindezt élvezheted is - zöld környezet - napsütötte (D-DNY-i tájolás ), csendes - tágas közösségi tér - a nappali és az étkező összesen 44,85 m², ami a fő központja egy ingatlannak - nem kell rá költeni, azonnali megoldás - külön nyíló hálók és gardrób - emeleti, de nem legfelső Ez egy pozitív kisugárzású, hangulatos otthon, saját részre készült, így kifogástalan minőségű. GELLÉRTHEGY Ki az, aki nemet mondana egy csendes, fákkal szegélyezett, családias zöld környékre, ami ráadásul központi is, így gyalog kényelmesen megközelíthető minden, amire a mindennapok során szüksége lehet? Nem sokan. A kamasz gyerekek gyorsan tudnak önállósodni, így nem kell őket reggelente iskolába hordozni. Mindennapokhoz - tömegközlekedés – 10 perc a Móricz Zsigmond körtér a 27-es busszal. Innen metróval (M4), villamossal (17, 19, 41, 47, 49, 56, 61) vagy busszal a város nagy része elérhető - infrastruktúra – abc, gyorséttermek fodrászat, kozmetika, bankfiókok, könyvesbolt, fogászat, ügyvédi iroda, közjegyző stb. könnyen elérhető - szórakozás és nagybevásárlás – Allee - számtalan park és játszótér a családosoknak - kikapcsolódás – séta a Feneketlen-tónál, Citadellához, Duna-parton; forró fürdő a Gellért gyógyfürdőben - sportolás – street workout, uszoda (Mányoki - átalakítás alatt), tenisz (Feneketlen-tó), foci- és kosárlabda pálya, fittness terem - egyetemek – 10 percen belül található a BME, Corvinus, Agrár és Élettudományi egyetem és az ELTE - bölcsőde és óvoda is található a közelben. Az lakáshoz a vételáron felül megvásárolandó 2db zárt területen lévő beállóhely 10MFt-ért. Szívesen megtapasztalnád az ingatlan magával ragadó hangulatát, melyet a képek nem adnak vissza? Keress bizalommal és nézd meg a saját szemeddel. Várom hívásod!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1930
Erkély:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY