Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 54 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8290999
Referenciaszám: H492543
Feltöltve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 294 444 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A XI. kerületben, Albertfalván, zöld környezetben keresi új tulajdonosát egy 1. emeleti, 54 m2-es, két külön nyíló szobás, nagyon jó állapotú tégla lakás. Ha kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkező helyen szeretné megtalálni új otthonát, akkor ezt feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - XI. kerület, Albertfalva. - Kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkező, nagyon kedvelt környék. - A lakástól gyalogosan pár perce elérhető iskola, óvoda, gyógyszertár, zöldséges, játszótér és pékség. - A Savoya park autóval 4 perc, gyalogosan 15 perces távolság. - Újbuda-központ tömegközlekedéssel 15 perc, a Deák Ferenc tér 30 perc. - Az 17-es, 41-es, 47-es villamos, a 7-es, 3-as, 213-as, 214-es busz pár perc sétatávolságra van, amelyekkel a belváros könnyen megközelíthető. - Az M1-es, M6-os, M7-es autópályák 10 percen belül elérhetők autóval. - A Duna part mindössze 15 perc séta. - Az utcában a parkolás díjmentes. TÁRSASHÁZ: - 1960-as években épült, 3 szintes, 56 lakásos téglaépület. - Műszakilag rendszeresen karbantartott társasház, gondozott, kulturált, egymásra odafigyelő lakóközösséggel. - Külső homlokzata és lépcsőháza jó állapotú. LAKÁS: - 1. emeleti, 54 m2-es, 2 szobás, franciaerkélyes, modern ingatlan. - A jó állapotú lakás felosztása: konyha-étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba-wc, tároló. - Alaprajza nagyon kedvelt, a szobák teljesen elkülönülnek egymástól, a közös helyiségek középen helyezkednek el. - Tájolása keleti, az ablakok zöldre tekintenek, az ingatlan zöldövezetben található. - A műanyag nyílászárók hang és hőszigeteltek, redőnyök gondoskodnak az árnyékolásról. - A szobák laminált parkettával, minden más helyiség járólappal burkolt. - Belmagassága 285 cm. - A nappalihoz hangulatos franciaerkély kapcsolódik . - Fűtése gázkonvektoros, a vastag falak télen-nyáron tartják az ideális hőmérsékletet. - A villany-, a víz-, és a gázfogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő. - Közös költsége 14 040 Ft, a lakás fenntartási költsége kedvező. - Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is, amely a társasház mínusz 1. szintjén található. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Személyesen - Online személyes bejelentkezéssel FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Hangulatos és igényes ingatlan, ajánlom korosztálytól függetlenül kiváló adottságai miatt. Kérdés esetén és megtekintési időponttal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
0,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Endrei Nikoletta Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Endrei Nikoletta Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY