Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 25 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 25 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8218397
Referenciaszám: 728577
Feltöltve: 26 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
1 596 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertfalva és Kelenföld határán, a Fehérvári úton, 2000-ben épült, kiváló állapotú, liftes társasházban, leginkább egy diáknak vagy egy egyedülálló keresőnek alkalmas garzonlakás eladó. A Fehérvári út teljes szakaszán, nincs hasonló ingatlan eladó, méretében és árban ez egyetlen ilyen ingatlan a környéken. A képeken látható állapotban és berendezettséggel kerül értékesítésre, alaprajz szerinti elrendezésben. Rendkívül jó közlekedési feltételek mellett, a fonódó villamosjáratok pár perc sétával elérhetőek. A közelben a Nyéki Imre uszoda, Aldi, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, iskola stb. Közös költség 9500 Ft, a rezsi pedig rendkívül alacsony. Házközponti fűtésű, egyedi méréssel. Minden közmű egyedileg mérhető. Amennyiben hasonló ingatlant keres, ne hozzon döntést, mielőtt ezt még nem látta. Készpénzes vevőt szeretnénk, mert ki nem, de hitel ügyben sem zárkózunk el senki elől, főleg, ha elfogadja ez ügyben a segítségünket. A teljes ügyintézést elvégezzük Ön helyett és ez még pénzébe sem kerül. Amennyiben megtekinti és megvásárolná az ingatlant, még egy további extrát kap ajándékba, de ezt már csak a személyes megtekintés alkalmával mondom el. Várom hívását. Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat. De tényleg :-) On the border of Albertfalva and Kelenföld, on Fehérvári road, in an excellent condition, elevator apartment building built in 2000, suitable for a student or a single person looking for a flat. There is no similar property for sale in the whole section of Fehérvári út, it is the only one of its kind in the area, both in size and price. The property is for sale in the condition and with all fixtures and fittings as shown in the photos, in the layout as per the floor plan. It is in very good transport conditions, with the interconnecting tram lines just a few minutes walk away. Close to the Nyéki Imre swimming pool, Aldi, shopping and entertainment, school etc. Public charges are 9500 Ft and the overheads are very low. Central heating with individual metering. All utilities are individually metered. If you are looking for a similar property, do not make a decision before you have seen this. We would like a cash buyer, because who wouldnt, but we are not closed to anyone for a loan, especially if you accept our help. We will do all the paperwork for you and it wont cost you any money. If you view and buy the property, you will get an extra bonus, but I will only tell you about this during the personal viewing. I look forward to your call. If you have any questions about the property, please call me at any time. Really :-)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zoltán Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zoltán Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY