Eladó lakás Budapest X. kerület 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület 83 nm
Hirdetéskód: 8254993
Feltöltve: 1 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
753 012 Ft/m²
83 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 761 Ft
Második évtől
259 300 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy teljeskörűen felújított 2 hálószobás, amerikai konyhás lakás duplagarázzsal és pincével a X. kerületben! Ez a modern 83 m²-es keleti fekvésű lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan egy tégla építésű társasház 2. emeletén található, mely zárt, gondozott belső udvarral, kocsibeállókkal rendelkezik, továbbá elektromos kapunyitóval felszerelt bejáróval biztosítja a lakók kényelmét. a lakáshoz tartozik egy különálló 50 m² alapterületű dupla garázs, illetve egy 12 m²-es pince, amely az ár részét képezi. Elrendezés: Amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, mosókonyha. Az előtérből belépve rögtön a tágas, amerikai konyhával egybeépített nappaliba érkezünk. a konyha modern gépekkel (beépített sütő, gáz főzőlap, páraelszívó, mosogatógép, hűtő), illetve egyedileg készített bútorral van felszerelve, a vételár részét képezi. A tágas nappaliban a keleti tájolásnak köszönhetően mindig kellemes a hőmérséklet, és a klíma a legnagyobb melegben is maximalizálja a komfortérzetet, továbbá a helyiség rendelkezik egy kandallóval is. A nappaliból nyílik a 2 külön bejáratú hálószoba, melyek méretüknél fogva akár home office funkciót is betölthetnek, illetve a nagyobbik hálószobában 1 éve lett felszerelve egy új hőszivattyús klíma, mely a hűtésről és a fűtésről is kiválóan gondoskodik. A lakás rendelkezik még egy sarokkádas fürdőszobával, mosókonyhával, illetve egy plusz gardrób helyiséggel, mely rendezett otthont biztosít. A dupla rétegű nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. a lakás teljes villany, gáz és víz rendszere fel lett újítva, a fűtésről és a meleg víz ellátásáról pedig egy turbós gázkazán gondoskodik. Lokáció: A tömegközlekedés kitűnő a város minden irányába. Számos busz és villamos megállója a közelben található, a belváros pedig mindössze 20 perc alatt elérhető. Az ingatlan elhelyezkedése miatt minden fontos bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira van, mint például az árkád, ikea, sugár, spar, penny, dm és rossmann. Pár perc sétára több cukrászda, fodrászat, posta és egyéb szolgáltatások is elérhetőek. Ideális választás: Legyen szó párokról, egyedülállókról vagy befektetőkről, ez az ingatlan mindenki számára tökéletes választás. A lakás irányára 62.5 Millió forint. A lakás tartozéka és így a vételár részét képezi a konyhabútor a gépekkel, illetve a gardróbszekrényben és a mosókonyhában található szekrények. a lakással együtt a komplett bútorzat is megvásárolható külön megállapodás alapján. Tulajdonostól eladó, tehermentes, jogilag rendezett viszonyok, hitelezhető! Elérhetőség: Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vagy csak szeretne időpontot kérni a megtekintéshez kérem telefonon vagy üzenetben keressen, a hét bármely napján elérhető vagyok.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Szabolcs
+36 20 599 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Szabolcs
+36 20 599 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY