Eladó lakás Budapest X. kerület 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8203129
Referenciaszám: LK043462-4704672
Frissítve: 1 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
988 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT LAKÁS 2005-ÖS LAKÓPARKBAN, HATALMAS TERASSZAL A NÉPLIGETNÉL!!! CSALÁDBARÁT, JÁTSZÓTÉRREL, NAGY KERTTEL RENDELKEZŐ ZÁRT LAKÓPARK, KÖZVETLENÜL A NÉPLIGET SZÉLÉN! KLÍMÁVAL, LÉGTISZTÍTÓ RENDSZERREL, GYÖNYÖRŰ MAGASFÉNYŰ MELEG BURKOLATOKKAL FELSZERELT, JÓ BEOSZTÁSÚ, TÁGAS, VILÁGOS LAKÁS! Hatalmas amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, amiből 2 különnyíló, a harmadik gyakorlatilag átjáró a nappali és a legnagyobb háló közt. Ez utóbbiból nagyszerű gardróbszobát, dolgozó szobát lehet kialakítani, amennyiben nincs szükség a +1 hálószobára. Ha viszont 4 hálószobára van szüksége, a legnagyobb háló kettéosztásával az is megoldható! Ebben az esetben 4 db 9 m2-nél kicsit nagyobb szoba lenne, melyek közül 2 különnyíló. A tágas előszobából nyílik a fürdőszoba és a külön wc. Az előszoba egy légtérben van a 31 m2-es amerikai konyhás nappalival, így a meleg nyári napokon a klíma ezt a teret is remekül le tudja hűteni. A konyhai rész, a nappali, és a kisebbik különnyíló szoba összesen 4 ablaka és egy teraszajtója déli irányba, a Népligetre, ill. a hatalmas (24 m2) fedett teraszra néznek, a nagy hálószoba (18,5 m2) 3 ablaka pedig nyugati irányba, a lakópark nagy, zöld kertjére, és az ott felépített kis játszótérre néznek, így a lakás nagyon világos, csendes, és hangulatos, zöld kilátásban gyönyörködhet, aki ide költözik! Tulajdoni lapon 59 m2-es + a társasházi alapító okirat szerint hozzá tartozó 2 terasz, melyből a kisebbik (18,2 m2-es) beépítésre került 10 éve, abból lett a legnagyobb hálószoba. A valós mérete 78 m2 + 24,3 m2 fedett terasz. A LAKÁS MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ CSOK+ NEM VEHETŐ IGÉNYBE, PIACI ALAPÚ LAKÁSHITEL VISZONT FELVEHETŐ RÁ! A lakás az épület Népliget felőli végén helyezkedik el, 2 oldalról kerttel körülvéve. Kiváló közlekedés: Az 1-es villamos és a 9-es busz megállója pár perc gyalog, és mindkét vonalon folyamatos az éjszakai járatok közlekedése is. A villamossal a Hungária, Könyves Kálmán, stbstb. körút mentén lehet eljutni bárhova Kelenföldtől Óbudáig, a busszal pedig Kőbánya központjától a Kálvin téren, Astorián, Deák téren, Nyugatin át szintén Óbudáig. Az 1-es villamosról 3 metróvonalra szállhatunk át, a 9-es buszról mind a 4-re, így a város minden pontja könnyen megközelíthető (éjjel-nappal)! Az infrastruktúra is nagyszerű: Kisboltok és gyógyszertár a házban, a leendő Közlekedési Múzeum impozáns épülete a lakóparkkal szemben az út túloldalán, McDonalds, KFC, benzinkút és a kínai piac a számos üzletével és éttermével 5-10 percen belül elérhetőek. NE MARADJON LE RÓLA, NÉZZE MEG MÉG MA!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyarmati-Petrik Nikolett Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 939 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyarmati-Petrik Nikolett Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 939 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY