Eladó lakás Budapest X. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185788
Referenciaszám: LK096516
Frissítve: 9 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
901 923 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest X. kerületében Laposdűlőn, csendes utcában, felújított 52 nm-es 2 szoba + hálófülkés, emeleti lakás.. A lakás a 2019-es felújítás alkalmával a mai modern igényeknek megfelelően lett kialakítva. Új műanyag 3 rétegű, szúnyoghálós ablakok lettek beépítve, felújításra kerültek a víz, gáz és az elektromos hálózatok is, újak a vezetékek is. Új technológiás Ariston gázkazán és ezzel együtt új radiátorok kerültek beépítésre.A 2019-es felújítás során a födémig történő bontást követően szigetelést, beton aljzatot és új elrendezést kapott a lakás. A bejárat egy előszobába nyílik, amely egy közlekedőben folytatódik. A közlekedőből nyílik egy kamra, egy amerikai-konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba wc-vel.A 30 nm-es amerikai-konyhás nappaliról egy kis hálófülke lett leválasztva. A lakás belsejét tekintve a gáz cirkó fűtés mellett, hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban. A tágas, utcára néző ablakoknak köszönhetően a lakásban bőséges a természetes fény, ami még otthonosabbá teszi az amúgy is kedvező adottságokkal bíró ingatlant. A konyha mely így egy légtérben van a nappalival, kényelmes méretű és igényes kialakítású. Elektromos sütő és beépített gáz főzőlap található benne, valamint egy mosogatógép is beszerelésre került, melyek a konyhabútorral együtt természetesen a vételár része.A 10 nm-es kisebb szobában egy beépített szekrény is helyet kapott, amely segíti a hatékony tárolást. A  lakásban egy nagyobb méretű fürdőszoba található (5 nm), amelyben a wc- is van.A kamra 2 nm, szintén praktikus tárolási helyet biztosít. Benne kapott helyet a  Gázkazán is.A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, játszótér 2-3 perc sétára található, nagyobb boltok is pár percen belül (10 perc séta) elérhetőek. A közlekedése is kiváló, buszmegálló 2 perc, villamos 5 perc séta távolságra található. A vasútállomás, ahonnan vonattal a Nyugati pályaudvar 10 perc alatt, Zugló vasútállomás 4 perc alatt elérhető, 8 perc sétára található. A Stadionok megálló busszal 10 perc, a Blaha Lujza tér 15 perc villamossal.Bár a lift hiánya lehet valakinek hátrány, az ingatlan elhelyezkedése és a benne rejlő lehetőségek ezt többszörösen ellensúlyozzák. Az ideális elhelyezkedésű lakás nem csak otthonként szolgálhat, hanem befektetési célokra is kiválóan alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jusztin Péter Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 339 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jusztin Péter Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY