Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 84 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8099711
Referenciaszám: 17950
Frissítve: 22 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
296 429 Ft/m²
84 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
szuterén
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REMEK LEHETŐSÉG ÓHEGY CSENDES MELLÉKUTCÁJÁBAN! X. kerület zöldövezeti részén, mégis a városközponthoz közel kínálunk eladásra egy 84 NM-es, szuterén helyiséget, mely tulajdoni lap szerinti besorolása raktár. Az ingatlant az elmúlt egy évben műszakilag teljeskörűen felújította a jelenlegi tulajdonos: - a villanyvezetékek (3x 25A) cseréje megtörtént, légkondicionáló beszerelésére a lehetőség biztosított, - a vízvezetékek cseréje megtörtént, csatornarendszer korszerűsítése visszacsapó szeleppel - az ablakok jó minőségű műanyag nyílászáróval lettek ellátva, - a falak 5 cm, a hátsó szoba, valamint a konyha 7 cm-es szigetelést kapott, holland anyaggal integráltak - a beton víztaszítóval lett keverve - az első nagy szobában a szomszéddal közös fal gumi anyagú membrán murexinnel lett bevonva a teljes hangszigetelés érdekében Az ingatlan lakásként is kiválóan funkciónál, a fürdőszoba, konyha kialakítása megtörtént. Fenntartása kedvező, közös költsége 14.000 Ft/ hónap. Esztétikailag a burkolat lerakása az új tulajdonosra vár, melyben az eladók készséggel állnak rendelkezésre. Irodának, üzlethelyiségnek is ideális választás. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, azonnal birtokba vehető! A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, óvoda, iskola, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek és éttermek. Közlekedés szempontjából: 3,28,62,62A villamosok 5 perc sétára találhatók, Örs Vezér Tér 15 perc, Kőbánya-Kispest 15 perc, Nyugati Pu. 15 percen belül elérhető. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY